Bodrum Editör'ün Seçimi

Poyraz, Survivor Tarihine Geçti!

Bodrum Kent Medya Grubu’nun sahipleri Asiye-Oğuz Poyraz çiftinin çocukları Yiğit Alp Poyraz, TV8’de yayınlanan Survivor Türkiye programında fırtına gibi esmeye devam ediyor. 9 Ocak’ta başlayan programın ilk haftasından itibaren şampiyonluğun..

Poyraz, Survivor Tarihine Geçti!

Bodrum Kent Medya Grubu’nun sahipleri Asiye-Oğuz Poyraz çiftinin çocukları Yiğit Alp Poyraz, TV8’de yayınlanan Survivor Türkiye programında fırtına gibi esmeye devam ediyor. 9 Ocak’ta başlayan programın ilk haftasından itibaren şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösterilen Poyraz, yarışmada ortaya koyduğu performans kadar karakteri ile de büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Poyraz bu hafta SMS oylamasında 10’uncu birinciliğini kazanarak program tarihinde en fazla SMS birinciliği kazanan yarışmacı unvanını da eline geçirdi. Bu rekor geçen yıl dokuz kez birinci olan Barış Murat Yağcı’da bulunuyordu.
Öte yandan Yiğit Alp Poyraz’a sosyal medya platformlarında da çok büyük bir destek var. Poyraz’ı desteklemek için açılmış binlerce fan sayfası YPFC çatısı altında en büyük Survivor fandomu olarak dikkat çekiyor. YPFC’nin salı günü Twitter’da yaptığı etkinlikte yaklaşık 8 saat boyunca Türkiye gündeminde kalan “FinalKaçınılmaz YiğitPoyraz” başlığı altında 1 milyonun üzerinde twit atıldı. Bu rakam da bu yılki Survivor’ın bu platformdaki rekoru oldu.

Kaynak: Kent Tv

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL