Bodrum Manşet

Bu Yaz Antivirüs Etkili Dondurma Yiyoruz!

Türkiye’nin en etkili sıvı bitkisel ekstrat üreticisi İMMU-NAT, pandemi gölgesinde geçireceğimiz yaz sezonunda gönül rahatlığıyla tüketilebilecek bir dondurma üretti! Sıvı bitki ekstraktlı dondurma, Bodrum Dondurmacısı tarafından satışa sunuluyor. Doğanın gücü..

Bu Yaz Antivirüs Etkili Dondurma Yiyoruz!

Türkiye’nin en etkili sıvı bitkisel ekstrat üreticisi İMMU-NAT, pandemi gölgesinde geçireceğimiz yaz sezonunda gönül rahatlığıyla tüketilebilecek bir dondurma üretti! Sıvı bitki ekstraktlı dondurma, Bodrum Dondurmacısı tarafından satışa sunuluyor.

Doğanın gücü dondurma lezzetiyle birleşti. Bodrum markası IMMU-NAT, AntiVrs Dondurma üreterek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Bitkilerden gelen sağlığı, yaz aylarının en sevilen lezzeti ile birleştirmeyi başaran IMMU-NAT, antivirüs etkili bu lezzetiyle Türkiye’de bir kez daha gündeme gelecek gibi görünüyor. Dondurmanın içinde zencefil, zerdeçal, meyan kkü, tarçın, karanfil gibi bağışıklık sistemini güçlendiren bitki özlerinin yanı sıra kırmızı pancar, zeytin yaprağı, keçi boynuzu, kudret narı ve kekik gibi Ege mucizeleri yer alıyor.

Besin değeri son derece yüksek olan dondurmalar, bu yaz hem yetişkinlerin hem de çocukların elinden düşmeyecek gibi. Antivirüs etkili dondurmanın satışını ise Bodrum Dondurmacısı stantları üstlendi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL