Editör'ün Seçimi Gündem Muğla

Şehit Ailesine Bayram Ziyareti

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla Şehit Polis Memuru Adil Alsan’ın Menteşe ilçesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Vali Orhan Tavlı, Kocaeli’nde Trafik Polisi olarak görev yaparken şehit olan..

Şehit Ailesine Bayram Ziyareti

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla Şehit Polis Memuru Adil Alsan’ın Menteşe ilçesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Vali Orhan Tavlı, Kocaeli’nde Trafik Polisi olarak görev yaparken şehit olan Adil Alsan’ın babası aynı zamanda Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım Alsan ve eşi Nevcihan Alsan’ı evlerinde ziyaret ederek, mübarek Ramazan Bayramlarını kutladı.

Şehit ailesi ile bir süre görüşen Vali Orhan Tavlı, şehitlerin kıymetli ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, “Şehit ve gazilerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak devlet olarak, millet olarak bizlerin en önemli görevidir. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz ve ailelerinin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

Ziyarette Vali Orhan Tavlı’ya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu eşlik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL