Manşet

Bodrum’a Sezon Makyajı

Bodrum Belediyesi ile Karayolları arasında imzalanan protokol kapsamında kavşak, refüj ve yol kenarlarında başlatılan çalışmalar devam ediyor. Yaklaşan turizm sezonu öncesi Torba Kaynar Mevkii’nden Turgutreis’e kadar olan kısımda bulunan kavşaklarda..

Bodrum’a Sezon Makyajı

Bodrum Belediyesi ile Karayolları arasında imzalanan protokol kapsamında kavşak, refüj ve yol kenarlarında başlatılan çalışmalar devam ediyor. Yaklaşan turizm sezonu öncesi Torba Kaynar Mevkii’nden Turgutreis’e kadar olan kısımda bulunan kavşaklarda yeni peyzaj çalışmaları yapılırken, orta refüj ve yol kenarlarında bulunan yeşil alanlarda mevsimlik çiçek ekimi gerçekleştiriyor.

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevine atanan Çağla Turhan, Bodrum’un marka değerine yakışan bir kent girişi için düzenleme yapacaklarını söyledi. Buna göre belediye ekipleri, Kaynar’dan Turgutreis’e kadar toplam 22 kilometrelik hat üzerindeki kavşak ve çevrelerine bitkisel düzenleme yaparak mevsimlik çiçekler dikecek.

Kavşaklardaki peyzaj düzenlemelerinde suya dayanıklı bitkiler tercih ettiklerini söyleyen Turhan, “Su, biliyorsunuz Bodrum’un en büyük sorunu. O yüzden daha çok egzoza, suya dayanıklı bitkiler kullanıyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL