Bodrum Editör'ün Seçimi Muğla

Sağlık Çalışanlarına 20 Ton Balık!

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Muğla Kültür Balıkçıları Derneği, pandemi döneminde büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarına ve sağlık sektörünün her kademesindeki personele teşekkür etmek amacıyla, balık..

Sağlık Çalışanlarına 20 Ton Balık!

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Muğla Kültür Balıkçıları Derneği, pandemi döneminde büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarına ve sağlık sektörünün her kademesindeki personele teşekkür etmek amacıyla, balık gönderiyor.

Muğla il genelindeki tüm sağlık kuruluşlarına gönderilen balıkların toplam miktarı 20 TON’a ulaştı. Kampanya kapsamında, Bodrum’daki sağlık emekçilerine de 5’er adet çipura teslim edildi.

Muğla il genelinde kamu kurumlarında çalışan yaklaşık 9 bin sağlık personeline dağıtımı yapılacak Çipura balıklar Vali Orhan Tavlı’nın öncülüğünde, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Muğla Kültür Balıkçıları Derneği’nin işbirliğinde il genelindeki sağlık çalışanlarına teslim ediliyor.

SAYLAK: “SAĞLIK PERSONELİ İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Covid-19 pandemi sürecinde vatandaşların sağlığı için çocuklarına, sevdiklerine hasret kalarak gece gündüz bıkmadan usanmadan yorulmadan canları pahasına çalışan sağlık çalışanlarına teşekkürü bir borç bildiklerini belirtti. Saylak, “Covid-19 pandemisinde yaklaşık 15 aydır sevdiklerinden uzakta, ailelerinden çocuklarından uzakta, sahada, filyasyonda, karantina odasında, yoğun akım ünitelerinde gece gündüz büyük bir özveri ile cansiperane çalışan sağlık personeli, sağlık emekçisi dostlarımız ile dayanışmaya geldik. Onlar için ne yapsak azdır. Bu arada bu süreçte yaşamını yitiren yaklaşık 450 sağlık emekçilerine yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyorum. Bu zorlu süreçte herkes büyük bir panik içerisinde aman hastalık bize bulaşmasın derken, tüm sağlık emekçilerimiz büyük bir özveri ile, büyük bir gayret ile bizlerin sağlığını iyileştirmek için gece gündüz çalıştılar. Asla hakları ödenmez, hiçbir şekilde. Bu düşüncemizi su ürünleri yetiştiricilerimiz ile paylaştık. Muğla genelinde kamu kurumlarında çalışan yaklaşık 9 bin civarındaki sağlık çalışanımıza 20 ton balığı temizlenmiş halde kendilerine, yöneticilerimize, başhekimlerimize, sağlık ilçe müdürlerimize teslim ediyoruz. Onlar maske mesafe kurallarına uyarak diğer sağlık çalışanı arkadaşlarımıza dağıtacaklar” dedi. Kaynak: Pandemi Savaşçılarına 20 Ton Balık!

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL