Ege Gündem Muğla Yaşam

MUÇEV, Karataş’ı Ücretsiz Halk Plajı Yapıyor

Ülkemizin gözde turizm merkezlerinden Fethiye ilçesinde bir süredir sosyal medya üzerinden Karataş Plajıyla ilgili iddialar gündeme gelmişti. Çöp dağlarının içinde kalan Karataş Plajı’nda MUÇEV tarafından başlatılan çalışmalar tamamlanmak üzere!.. Çöp..

MUÇEV, Karataş’ı Ücretsiz Halk Plajı Yapıyor

Ülkemizin gözde turizm merkezlerinden Fethiye ilçesinde bir süredir sosyal medya üzerinden Karataş Plajıyla ilgili iddialar gündeme gelmişti. Çöp dağlarının içinde kalan Karataş Plajı’nda MUÇEV tarafından başlatılan çalışmalar tamamlanmak üzere!.. Çöp dağlarından kurtulan doğa harikası sahil, ücretsiz halk plajı olarak hizmete sunulacak.

Karataş Plajı hakkında yazılı bir açıklama yapan MUÇEV Tur. Tic. Ltd. Şti. son günlerde basında ve sosyal medyada yer alan “Karataş Plajı elden gidiyor” şeklindeki haberlerin, asılsız ve yanıltıcı olduğunu ileri sürerek kamuoyuna açıklama yaptı. MUÇEV tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Çöp dağlarının içinde kalan Karataş Plajı’nda MUÇEV çalışmasıyla, ülkemiz turizmine yakışacak şekilde temiz ve düzenli hale getirilerek ücretsiz halk plajı haline geliyor. Bir süre önce çöplerden dolayı vatandaşların yoğun şekilde şikayet ettiği Karataş Plajı için çalışmalar başlatan MUÇEV, burayı temiz ve kullanılabilir hale getirerek girişin ücretsiz olduğu halk plajı yapıyor.
Öncesinde Karataş Plajını kullanan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçları karşılayacak soyunma kabinleri, duş ve tuvaletlerin bulunmadığı biliyoruz. Bizler bu plajda vatandaşlarımızın ücretsiz olarak yararlanacağı soyunma kabinleri, duş ve tuvaletlerin yapımına başladık. Yapım işleminin tamamlanmasının ardından plajı ücretsiz olarak vatandaşlarımızın kullanımına açacağız.
MUÇEV’in idaresindeki sahil ve plajlar, halk plajı olarak kullanılmakta, giriş ücreti alınmazken bu plajlarda sunulan yiyecek içecek hizmetleri de özel plajlara kıyasla çok daha uygun fiyatlarla temin ediliyor. Ayrıca şemsiye ve şezlonglar plajı kullanmak isteyen vatandaşlarında rahatça hareket edebilecekleri şekilde düzenleniyor. ”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL