Bodrum Editör'ün Seçimi Magazin

Bana ve Kız Arkadaşıma Tekme Attılar!

Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ’ın da karıştığı silahlı kavga, Bodrum’da gerçekleşen Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupa törenine gölge düşürmüştü. Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan oyuncu, “Bir anda 40 kişi..

Bana ve Kız Arkadaşıma Tekme Attılar!

Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ’ın da karıştığı silahlı kavga, Bodrum’da gerçekleşen Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupa törenine gölge düşürmüştü. Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan oyuncu, “Bir anda 40 kişi üzerimize geldi. Bana ve kız arkadaşıma tekme attılar” sözleriyle kendini savundu.

Youtube’da canlı yayınlanan Cüneyt Özdemir’in programına konuk olan Üstündağ, yaşanan kavgayı anlattı.

“40 KİŞİ ÜZERİMİZE GELDİ”
Ünlü oyuncu, “Böyle anlamsız bir gündem yarattığım için çok üzgünüm. Beni Ralli Kupası’na davet ettiler, ‘kupa töreninde siz de olun’ dediler. Kız arkadaşım, arkadaşım ve arkadaşımın eşi ile kupa törenine gittik. Yarış bitti, epey bir zaman geçti, arkadaşım gelmedi. Ben de çevremdekilere durumu sordum, cevap alamadım. Sonrasında kaza olduğunu söylediler. Fakat ambulans yoktu. Ben de ‘böyle bir yarışma yapıyorsunuz; ambulans yok. Bunu her yerde paylaşacağım’ dedim. Sonrasında arkamda arbede çıktı. Bize saldırdılar, bir anda 40 kişi üzerimize geldi. Bodrum’da bir esnaf ağabeyimi aradım. Onlar geldi, onları da dövdüler” ifadelerini kullandı.

“BANA VE KIZ ARKADAŞIMA TEKME ATTILAR”
Yaralama olayı hakkında da konuşan Üstündağ, “Arbede çıkıyor, arbedede silah patlıyor ve arkadaşım kendi arkadaşını vuruyor. Ben olayları ayırmaya çalışıyorum ama bana ve kız arkadaşıma tekme atıyorlar. Bana ‘artist misin?’ diyorlar, ‘Evet artistim’ dedim. Kısaca ben bilmediğim olaylar arasında kaldım” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL