Bodrum Magazin Manşet

Bodrumlu Gülsen, KASIRGA Gibi Esiyor!

Bodrumlu genç sanatçı Gülsen Karatoprak, söz ve bestesi kendisine ait şarkılarla dijital müzik platformlarında KASIRGA gibi esiyor! Hikayesi olan ve özgün şarkılarıyla dikkat çeken Gülsen, kendisi gibi başarılı ve genç..

Bodrumlu Gülsen, KASIRGA Gibi Esiyor!

Bodrumlu genç sanatçı Gülsen Karatoprak, söz ve bestesi kendisine ait şarkılarla dijital müzik platformlarında KASIRGA gibi esiyor! Hikayesi olan ve özgün şarkılarıyla dikkat çeken Gülsen, kendisi gibi başarılı ve genç sanatçılara da prodüksiyon desteği vermeye başladı. Gülsen’in şarkıları şimdi de Spotify’da!

Yeni projeleriyle müzik dünyasında emin adımlarla ilerleyen Gülsen Karatoprak, müzikseverleri kendi yazdığı ve bestelediği şarkılarıyla mest ediyor. Karatoprak’ın son şarkısı KASIRGA, 26 Mart tarihinde tüm dijital platformlarda yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi görüyor. Aynı anda 22 Youtube kanalında yayınlanan video klip, one shot tekniği ile çekildi. Ukulele ile doğan, prodüksiyon ile büyüyen ve umut veren şarkısıyla Gülsen, duygulara tercüman oluyor. KASIRGA’nın bestesi ve düzenlemesi usta müzik adamı Volga Tamöz’e ait. Şarkı, kısa zamanda yaklaşık 80 bin müziksevere ulaştı.

Bodrumlu Gülsen Karatoprak, albümünün 4’üncü single projesini ise DOKUNMA adlı şarkı için yapmıştı. Gelgitli duyguların tercümanı, her bitişin yeni bir başlangıç olduğunu fark ettiren ‘iyileşme’ zamanı şarkısı olan DOKUNMA, yine Volga Tamöz prodüktörlüğünde, Devrim Ayer’in düzenlemesiyle yayınlandı. Bu şarkının da söz ve bestesi yine Gülsen Karatoprak’a ait.

Karatoprak’ın bir önceki single çalışması olan NEDEN de 19 Şubat’tan bu yana dijital platformlarda en fazla tık’lanan şarkılardan biri oldu.

GÜLSEN KARATOPRAK, ÜNLÜ İSİMLERİN MARKAJINDA

Bodrum’dan Türkiye’ye açılan Gülsen Karatoprak, yazdığı şarkı sözleriyle tüm müzik piyasalarının dikkatini çekmeye başladı. Gülsen’in yazdığı ve bestelediği şarkılar, önümüzdeki dönemde pek çok ünlü sanatçının albümünde de yer alacak gibi görünüyor. “Müziksiz bir hayat düşünemiyorum” diyen genç sanatçı, pandemi döneminin bitmesiyle birlikte çok özlediği sahnelere de dönüş yapacak. Üretmeye ara vermeyeceğini söyleyen Karatoprak, “Müzik dünyasında yenilikçi işler yaparak var olmaya devam edeceğim. Yazdığım ve bestelediğim şarkılar, benim yaşama iz düşümüm gibi. Mümkün olduğunca fazla insana müziğimle ulaşmaktan müthiş bir keyif alıyorum. Dijital platformlar, müzisyenlere bu imkanı tanıyor ve ben de 22 adlı Youtube kanalımla hayatı ve müziği paylaşmaktan çok mutluyum. Çok güzel dönüşler alıyorum. Bu da bana daha fazla üretmek için doping oluyor” diyor.

Sahne konusunda artık daha seçici olduğunu da söyleyen Karatoprak “Yaşamımız yeniden normale döndüğünde, hayalimdeki sahneleri yapmak istiyorum. Doğru zamanda, doğru mekanda ve doğru dinleyicilerle buluşacağım. Hele Bodrum’da olursa, çok daha muhteşem olur. Müzik de dans da hiç durmayacak” ifadelerini kullanıyor.

Gülsen Karatoprak’ın KASIRGA adlı şarkısını dinleyerek bir de ‘beğeni’ kondurmayı sakın ihmal etmeyin.  

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL