Bodrum Manşet

Bodrum’da Hazineden Satılık!

Milli Emlak Müdürlüğü, Bodrum’da Hazineye ait taşımazları satışa çıkarıyor. Konacık, Ortakent ve Göl Mahallesi Gökburun mevkiindeki yaklaşık 25 bin metrekare konut, turizm, kreş, sosyal tesis ve konut alanı toplam 57..

Bodrum’da Hazineden Satılık!
Göl Mahallesi Gökburun mevkii

Milli Emlak Müdürlüğü, Bodrum’da Hazineye ait taşımazları satışa çıkarıyor. Konacık, Ortakent ve Göl Mahallesi Gökburun mevkiindeki yaklaşık 25 bin metrekare konut, turizm, kreş, sosyal tesis ve konut alanı toplam 57 milyon TL tahmini satış bedeli ile ihaleye çıkarılacak.

Bodrum Göl Mahallesi Gökburun mevkiindeki satışa çıkarılacak arazilerin büyüklüğü toplam 16 bin 75 metrekare olarak açıklandı. Zeytinlik vasfındaki arazilerin önemli bir bölümünün 2. derece doğal SİT, 3. derece arkeolojik SİT alanı olduğu öğrenildi. Sahil şeridinin birinci bölümünde kalan üç ayrı parsel, turizm tesis ve günübirlik tesis alanı olarak değerlendirilecek.

Konacık’ta ihale usulü ile satışa sunulacak arazilerin toplam büyüklüğü ise 7 bin 68 metrekare olarak açıklandı. Paşa Dede ve Lise Caddesi üzerinde yer alan arazilerin bir bölümü kreş ve sosyo kültürel tesis alanı iken, bir bölümü de yoğunluklu konut alanı niteliğinde.

İhale ile satışa sunulacak bir diğer arazi de Ortakent’te yer alıyor. 916 metrekare büyüklüğündeki arsa, imar planında konut alanı olarak geçiyor.

İhaleler, 14 Nisan 2021 saat 10.00’da İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi’nde gerçekleştirilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL