Bodrum

Özelleştirmeye Karşı Özelimiz Bodrum

CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci güzel bir ekibin Bodrum Belediyesi’nin yönetimine geleceğini ve hiçbir vatandaşın ‘Belediyeye ulaşamadım’ demeyeceği sistemi hayata geçireceklerini ifade etti, “Bodrumluların coşkusu bizlerin azmiyle beraber..

Özelleştirmeye Karşı Özelimiz Bodrum

CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci güzel bir ekibin Bodrum Belediyesi’nin yönetimine geleceğini ve hiçbir vatandaşın ‘Belediyeye ulaşamadım’ demeyeceği sistemi hayata geçireceklerini ifade etti, “Bodrumluların coşkusu bizlerin azmiyle beraber Bodrum’da her şeyi daha iyi yapmak için güçlü ve gümbür geliyoruz. Özelleştirmeye karşı özelimiz olan Bodrum’u korumak için, Bodrum üzerine hayal kuranları uyandırmak için, hizmet için gümbür gümbür geliyoruz!” diye konuştu.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras “Bodrumumuz, Cumhuriyetimizin değerlerinden, Atamızın ilkelerinden vazgeçmez. Rakibimiz, ‘yaşam tarzına karışılmayacak, ben Bodrum’da rahat rahat yaşıyorum’ diyor. Çünkü Bodrum’da CHP’li bir belediye var. Bizim anlayışımızda özgürlük, eşitlik, hümanizm var” dedi.

CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci, CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras, CHP İl Başkanı Zekican Balcı, CHP İlçe Başkanı Tuna Işın ve CHP Belediye Meclis üyesi adaylarıyla birlikte Yalıkavak’ta esnafı ziyaret etti, Dirmil mahallesinde sorunlarını dinledi.

Ziyaretlerde şu an görevde olan meclis üyeleri arasında Yalıkavak bölgesinden kimsenin bulunmadığına işaret eden Mandalinci, yeni dönemde bölgeden 3 CHP adayının meclise girmek için yarıştığını belirtti “Yalıkavak bu dönem çok şanslı, 3 meclis üyesiyle tüm sorunları, talepleri çözüme ulaşacak. Hiçbir vatandaşımız, belediyeye ulaşamadım diyemeyecek. Ben mimarım, planlamasını ve uygulamasını yaptığım projelerin ayağının yere sağlam basmasını ve yapabileceklerim olmasına özen gösteririm ve 5 yılın sonunda% 80-85’in üzerinde başarı beklerim. Hayal satmıyorum. Büyükşehir Belediyesi’nde artık Bodrum’un sorunlarını yakından bilen Ahmet Aras başkanımız olacak ve iş birliğimiz Bodrum’a güç katacak” dedi.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras ise, belediye hizmetlerinin yüzde 72’lik kısmımın büyükşehir belediyesi sorumluluğunda olduğunu, sorunlara hakim olarak görev yapacağını, ilçelerin büyükşehirin gücünü daha da fazla hissedeceğini söyledi. Su sorununun sadece Bodrum değil, bölgenin sorunu olduğunu ve çözümüne yönelik projeler üzerinde çalıştıklarını ifade eden Aras, Bodrum’un ihmal edilmiş altyapı sorunlarına öncelik verdiklerini, birçok problemi tetikleyen kanalizasyon ve altyapıda ciddi çalışmaları hayata geçirdiklerini anlattı. Aras, “Bodrum’a DSİ tarafından döşenen su boruları sürekli patlıyor, arıtmalar yetersiz kalıyordu. Bu süreçte yollar bozuldu ama bunun yapılması elzemdi” dedi.

Hükümeti de eleştiren Aras, “8 yıldır Bodrum’da 6 kilometre yolu yapmayan hükümet, bu süreç içinde Çanakkale köprüsünü yaptı. ‘Bizdensen yaparız’ anlayışıyla, yatırımlar hep ihmal edildi. Verdiğinden fazlasını alan, Cumhuriyetimizin kazanımlarını, kurumlarını, arazilerini satan bir anlayış var. Bodrumumuz Cumhuriyetimizin değerlerinden, Atamızın ilkelerinden vazgeçmez. Rakibimiz, ‘yaşam tarzına karışılmayacak, ben Bodrum’da rahat rahat yaşıyorum’ diyor. Çünkü Bodrum’da CHP’li bir belediye başkanı var. Bizim anlayışımızda özgürlük, eşitlik, hümanizm var” ifadelerini kullandı.

Aras ve Mandalinci, daha sonra muhtarlar buluşmasına katıldı, koltuk değil hizmet derdinde olduklarını ve insanı, Bodrum’u öncelikleyen hizmet odaklı çalışmalara imza atacaklarını, sorunları çözeceklerini belirtti.

Bodrum Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret eden Ahmet Aras ve Tamer Mandalinci, daha güzel ve yaşanılabilir bir Bodrum iççin tüm sivil toplum kuruluşları, derneklerle diyalog ve işbirliği içinde çalışacaklarını vurguladı.

Ardından Karaova’da gençlik buluşmasına katılan Aras ve Mandalinci, Karaovalılar tarafından meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı. Konuşmasında gösterilen ilgiye ve yakınlığa layık olmak için, tüm ekibiyle var gücüyle çalışacağını dile getiren Tamer Mandalinci, “Biz sizlerin coşkusu bizlerin azmiyle beraber Bodrum’da her şeyi daha iyi yapmak için güçlü ve gümbür geliyoruz. Özelleştirmeye karşı özelimiz olan Bodrum’u korumak için, Bodrum üzerine hayal kuranları uyandırmak için, hizmet için gümbür gümbür geliyoruz!” diye konuştu.

Ahmet Aras ise, büyükşehirdeki başkanlığı döneminde Bodrum’un, Karaova’nın hak ettiği değeri bulacağını söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL