Siyaset

Osman Gökmen Milletvekili Aday Adayı

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. Gökmen, “Bugün itibariyle 28. Dönem Muğla Milletvekili aday adayıyım. Öncelikle bu görev için bize yetki veren..

Osman Gökmen Milletvekili Aday Adayı

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Gökmen, “Bugün itibariyle 28. Dönem Muğla Milletvekili aday adayıyım. Öncelikle bu görev için bize yetki veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bu görevler, bizim için verilmiş görevlerdir. Bu bir bitme değil, tam tersine başlamadır. İstifa edilip bu gibi görevlere aday olurken bir takım söylentiler olur. Arkadaşlar bu konu, hiçbir şekilde bir görevden alma değil tam tersine bizim yakamıza takılmış büyük bir madalyadır” dedi.

1991 yılından bu yana Bodrum’da milletvekilli seçilenin olmadığına vurgu yapan Gökmen, “1991 yılında Musa Gökbel’den bu yana Bodrum’dan milletvekili çıkmamış. Muğla’nın en büyük ilçesi olmamıza rağmen meclise herhangi bir temsilci gönderememişiz. Ben bu göreve talibim. Tüm Bodrumluların desteklerini bekliyorum. Görev sürem boyunca kırdığımız, üzdüğümüz insanlar varsa hepsinden teker teker özür diliyorum. Herkesin hakkını helal etmesini istiyorum. Aynı şekilde benim de kimsenin üzerinde hakkım varsa sonuna kadar helal olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL