Bodrum

Ortakent Yahşi’de İsale Hattı Patladı!

Bodrum Ortakent Yahşi Mahallesi Bahçe Sokak’ta patlayan DSİ ana isale hattı, bir kez daha ev ve işyerlerini sular altında bıraktı! Bodrum Yarımadası’nda sürekli yaşanan DSİ ana isale hattı patlaklarından biri..

Ortakent Yahşi’de İsale Hattı Patladı!

Bodrum Ortakent Yahşi Mahallesi Bahçe Sokak’ta patlayan DSİ ana isale hattı, bir kez daha ev ve işyerlerini sular altında bıraktı!

Bodrum Yarımadası’nda sürekli yaşanan DSİ ana isale hattı patlaklarından biri daha bugün saat 15.00 sularında Ortakent Mahallesi’nde yaşandı. Yahşi Bahçe Sokak’taki ana isale hattında patlama meydana geldi. Arıza nedeniyle mahallenin büyük bir bölümünde su kesintisi yaşanırken çevredeki restoran ve işletmeleri de su bastı! Bodrum Belediyesi ekipleri, patlamanın olduğu yerde güvenlik önlemi alarak Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekiplerine bilgi verdi. Bir süre sonra ekipler patlağın meydana geldiği bölgede vanaları kapatarak hattı tahliye etti ve onarım çalışmasını başlattı. Öte yandan patlamanın yaşandığı sokağın, geçtiğimiz hafta Bodrum Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından asfaltlandığı öğrenildi.

Bodrum’da 2012 yılında DSİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılarak işletmeye alınan içme suyu isale hattında bugüne kadar 3 bin 300’ün üzerinde patlama meydana geldi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL