Editör'ün Seçimi Muğla Siyaset

İYİ Parti Muğla’da Seçim Hareketliliği

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı ile Yerel Yönetimler Başkanı Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, partinin Muğla İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur..

İYİ Parti Muğla’da Seçim Hareketliliği

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı ile Yerel Yönetimler Başkanı Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, partinin Muğla İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Menteşe ilçe Başkanı Deniz Ekinci ve partililer tarafından karşılanan Paçacı ile Ergun, ilk olarak partilerinin il başkanlığını ziyaret etti. Muğla il teşkilatı olarak her gün seçim olacakmış gibi çalıştıklarını ve Muğla halkının sorunlarını genel merkeze ilettiklerini belirten İl Başkanı Akmeşe, “Durum içler acısı vatandaşımız artık dert anlatmak yerine ilk sorusu seçim ne zaman olacak diyor. Vatandaşlarımızda bıçak kemiğe dayanmış durumda, emeklimiz bizim neden adımız yok diye soruyor. Emekli maaşları asgari ücretle eşitlenmiyor. Yıllarca çalışıp ödediğimiz vergilerden biz neden pay alamıyoruz diyorlar.” şeklinde konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı ile Muğla Milletvekili Metin Ergun, İYİ Parti’nin Türkiye için geçerli sorunları bildiklerini ve kadrolarının bunları çözecek güçte olduğunu belirtti.

DATÇA’NIN GENÇLERİNDEN İYİ PARTİ’YE BÜYÜK İLGİ

İYİ Parti teşkilatı Datça’daki toplu üye kayıt etkinliğinde de bir araya geldi.

İYİ Parti Datça Gençlik kollarının düzenlediği toplu üye kayıt etkinliğinde 70 genç İYİ Parti’ye katıldı. Üye olan partililere rozetlerini İYİ Parti Datça İlçe Başkanı Recep Ceylan, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ve İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy taktı.

İYİ Parti Datça İlçe Başkanı Recep Ceylan’ın hoş geldiniz konuşmasının ardından, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun ile İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun partililere hitaben konuşma yaptı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun konuşmasında; Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu özetleyerek ve Tek adam dönemiyle, önceki dönem arasında istatiksel  kıyaslama yaparak tek adam rejimini Türkiye’yi uçurmak yerine perişan ettiğini ifade etti.

Ergun, gençlerden cesur olmalarını isteyerek “İYİ partiyi kurarken birçok engellemeye maruz kalan Genel başkanımız Sayın Meral Akşener ve cesurlardan oluşan İYİ parti hareketi bu korkuları yıkmıştır. İYİ Parti her kesimin özgürce konuşabildiği Türkiye’nin özgürce konuştuğu makulun partisidir. Ve yola çıktığımız günden bugüne aldığımız yolda şuan Türkiye’ye umut olmuş bir partidir ve ilk seçimde birinci olacak bir partidir” dedi.

METİN ERGUN; İYİ PARTİ SİYASETİN MERKEZİNDEKİ MAKUL’DE BULUŞAN PARTİ

İYİ Parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel  Başkan Yardımcısı Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Muğla ziyareti kapsamında Köyceğiz’e de gitti. Burada yeni seçilen yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Ergun’a İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Menteşe ilçe başkanı Deniz Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

İYİ Parti’nin yüzde 20 oy oranını geçtiğini söyleyen Metin Ergun “Bu da seçmenlerin artık siyasetin merkezinde olan İYİ partiye oy verdiğinde verdikleri oyun boşa gitmeyeceğine dair  güvenlerinin oluştuğunu gösteriyor. Bu güven İYİ Partiyi birinci parti yapacaktır” dedi.Ergun sözlerini şöyle sürdürdü:

“İYİ parti kurmayları iktidara gelir gelmez tüm konularda liyakat esaslı işinin ehli kadrolarla görev alarak çok kısa sürede Türkiye’de Refah, Çoğulcu Demokrasi, Güçlü Ekonomi sistemi kurmak için çalışacaktır. Bunun için birçok proje hazırlanmaktadır”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL