Bodrum Manşet

Halikarnas Granfondo İçin Geliyorlar!

Bodrum 23 Mayıs’ta bisiklette dev bir organizasyona daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bodrum Güçbirliği Derneği’nin girişimleri ve Bilnet Okulları’nın ana sponsorluğunda ilk defa bir Granfondo Bodrum’da düzenlenecek. 23 Mayıs 2021..

Halikarnas Granfondo İçin Geliyorlar!

Bodrum 23 Mayıs’ta bisiklette dev bir organizasyona daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bodrum Güçbirliği Derneği’nin girişimleri ve Bilnet Okulları’nın ana sponsorluğunda ilk defa bir Granfondo Bodrum’da düzenlenecek.

23 Mayıs 2021 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Muğla Valiliği ve Bodrum Kaymakamlığı himayelerinden gerçekleştirilecek olan Bodrum Halikarnas Granfondo Bisiklet Yarışında Bodrum Yarımadası, 27 ülkeden 1000’e yakın bisiklet tutkununu misafir etmeye hazırlanıyor. Kısa ve uzun Parkur şeklinde olmak üzere iki ayrı rotada gerçekleştirilecek olan dev organizasyonda 56 km’lik kısa parkur; Bodrum Merkezden start alarak OASİS Kavşağı, Bitez Kavşağı, Ortakent Kavşağı geçilerek Dereköy yolundan Yalıkavak ve Gündoğan geçildikten sonra ise Torba Kavşağından dönüp OASİS önünde son bulurken, 103 Km’lik Uzun Parkur ise; Yalı, Mumcular gibi bölgeleri de kapsayacak. Organizasyonda Bodrum’un sadece Turizm Bölgelerini değil kırsalda bulunan alanlar da tüm dünyaya tanıtılacak.

Bodrum Güçbirliği Derneği’nin girişimleri ve desteği ile böylesi önemli bir organizasyonun Bodrum Yarımadası’na kazandırıldığını belirten Dernek Başkanı Serdar Kayhan; “Bu önemli dev organizasyon Bodrum Güç Birliği derneği girişimleri ve desteği ile Bodrum a kazandırılmıştır. Derneğimizin bu organizasyonu Bodrum’a getirmesinin en önemli amacı özellikle bu pandemi döneminde turizmcilerimizin, esnafımızın ekonomik ihtiyaçlarını karşılamaktır. Aynı zaman da Bodrum’un tanıtımına da çok büyük katkısı olacaktır. Bodrum’umuz bu büyük organizasyon öncesi ve sonrasında yarışmacıların dışında bu organizasyonun paydaşlarıyla beraber yaklaşık 5.000 kişiye ev sahipliği yapacaktır. Öncelikle Kültür ve Turizm Bakanlığı’mıza, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığı’na,Muğla Valiliğimize , Bodrum Kaymamamınız Bekir Yılmaz’a,Bodrum Belediyesine ve BOTAV’a Bodrum’a bu organizasyonda ev sahipliği yapma imkanı ve desteği sağladıkları için çok teşekkür ederiz.” dedi.

Dünyanın ve Türkiye’nin gözü kulağı Bodrum’da olacak
Moğalistan, Türkistan, Kazakistan, Azerbeycan gibi Türk Cumhuriyetleri’nin yanı sıra Avrupa’nın değişik ülkelerinden ve Türkiye genelinden gelen 1000 den fazla sporcunun katılacağı organizasyonu yerli ve yabancı onlarca medya mensubu canlı olarak takip edecek. Expo alanı Yarış günü ve Ödül Töreni ise canlı olarak verilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL