Bodrum Siyaset

CHP Aday Adayı Emin Palalı Çok İddialı

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Emin Palalı; “20 yıllık tecrübemle Bodrum’un kronikleşmiş sorunlarını çözmeye aday oldum” dedi. CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Emin Palalı,..

CHP Aday Adayı Emin Palalı Çok İddialı

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Emin Palalı; “20 yıllık tecrübemle Bodrum’un kronikleşmiş sorunlarını çözmeye aday oldum” dedi.

CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Emin Palalı, geçen hafta içerisinde köşe yazısında kendisinden bahseden Sözcü Gazetesi Yazarı Rahmi Turan’a ve Sözcü Gazetesi Avukatı İsmail Yılmaz’a değerlendirmeleri için teşekkür etti. Palalı, “Bodrum’un geleceğini tasarlamak için çıktığımız bu yolda bu tür yazılar ve değerlendirmeler enerjimize enerji katıyor. Bodrum’un birçok kronikleşmiş sorunu var. Biz, 20 yıllık tecrübemizle sorunların üstesinden geleceğiz. Bunu teknik birikimimiz, mevzuat bilgimiz ve güçlü ekibimizle yapacağız” diye konuştu.

Bodrum’u Bodrumlular ile Yöneteceğiz

Emin Palalı, Bodrum’u, Bodrumlularla birlikte geliştirmek için çalışacaklarını ifade ederek, “Katılımcı, adaletli ve toplumcu bir belediyecilik anlayışı içinde, özgürlük, adalet ve dayanışmayı ilke edineceğiz. İnsanı ve doğayı temel alacak, tüm canlıların yaşam hakkına saygı duyan ve güvenceye alan bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız. Bodrum’u, Bodrumlularla birlikte yönetmeyi kılavuz edinecek, sağlıklı bir kentsel gelişimi gerçekleştireceğiz. Projeleriyle kentsel adaleti sağlayacak, kentin potansiyeline yeni özellikler kazandıracağız. Bodrum’u, Bodrumlularla birlikte geliştirecek bütün projeleri, katılımcı, şeffaf ve denetlenebilir şekilde tasarlayarak yaşama geçirecek bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz. Bodrum’u tek başına yöneten değil, Bodrum’u Bodrumlularla beraber yöneten bir belediye başkanı olacağım” açıklamasını yaptı.

Bodrum hepimizin Bodrum’u koruyalım

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkanı Aday Adayı Mimar Emin Palalı, şunları söyledi: “Bodrum’un kendine özgü dokusunun, kentsel kimliğinin, demografik yapısının, tarihi ve kültürel varlıklarının değerini bilmeli, onları koruyarak geliştirecek projeleri ve fikirleri hayata geçirmeliyiz. Katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla Bodrum’un geleceğini tasarlayacağız. Bodrum tek başına yönetilecek bir kent değil, Bodrum’un değerlerine hep birlikte sahip çıkacağız. Bodrum hepimizin, Bodrum’u koruyalım.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL