Bodrum

Bitez Caddelerinde Köpük Banyosu

Bitez Mahallesi’nin Gavaklı Sarnıç, Kanuni Sultan Süleyman ve Şehit Barış Akay Caddeleri bir anda köpükler içerisinde kaldı. Vatandaşların uzun süre şaşkınlık içerisinde izlediği durumu Bodrum Belediyesi’ne ihbar etmeleri üzerine ekipler..

Bitez Caddelerinde Köpük Banyosu

Bitez Mahallesi’nin Gavaklı Sarnıç, Kanuni Sultan Süleyman ve Şehit Barış Akay Caddeleri bir anda köpükler içerisinde kaldı. Vatandaşların uzun süre şaşkınlık içerisinde izlediği durumu Bodrum Belediyesi’ne ihbar etmeleri üzerine ekipler bölgeye intikal etti. Köpüklerden numuneler alındı. İlk etapta köpüklerin nereden geldiği tespit edilemezken, bunun için çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarının video kayıtları alındı. Belediye ekipleri aldığı numuneleri tahlile gönderirken, köpüklerin ilk etapta kimyasal atık kaynaklı olmadığı bilgisi verildi. Köpük baskınına uğrayan üç caddede araç sürücüleri ve yayalar saatlerce zor anlar yaşadılar.

SÜRÜCÜ DE, MAHALLELİ DE ŞAŞKIN

Gavaklı Sarnıç Caddesi’ndeki bir restaurantta moto kuryelik yapan Galip Esendal; “Bir anda ne olduğunun farkına varmadık. Henüz şaşkınlığımız geçmemişti ki; önümdeki motosiklet sürücüsü kayarak düştü. Bizlerde durarak yardımcı olduk. Önemli yaralanmalar da oldu sanırım. Çünkü ambulans geldi ve yaralı taşıdı. Halen herkes gibi şaşkınım. Motoru köpükler geçene değin kullanmayacağım” dedi. Yine aynı caddede yaşayan Elif Kamber isimli ev kadını da; “Susuz geçen bu günlerimizde sanki birileri bize nispet yaptı. İnsanlarımızda sorumsuz. Kazayla da olsa kim yaptı ise çıkıp benden oldu demeliydi. Kimse sahiplenmiyor. Sorumlularına en ağır ceza verilmeli” dedi.

KÖPÜĞÜN FAİLİ BULUNDU

Bizler haberi sizlere ulaştırmak üzere iken son dakika gelişmesi yaşandı. Köpüğün nedeni bir işyeri güvenlik kamerasında ortaya çıktı. Köpüğün, bir kargo firmasına ait kamyonetten yola dökülen deterjandan kaynaklı olduğu belirlendi. Seyir halindeki kamyonetin kapağının açıldığı ve deterjan dolu bidonların yola düşmesi sonucu yolun köpükle kaplandığı ortaya çıktı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Bununla ilgili ne tür işlemlerin yapıldığına, hangi gelişmelerin yaşandığına dair gelişmeleri de siz değerli okurlarımızla paylaşacağız.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL