Bodrum Manşet

BESİAD 20. Yaşına Moğollar İle Girecek

Bodrum esnaf ve iş insanlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve iş dünyasına yönelik geliştirme faaliyetlerinde bulunmak amacıyla kurulan ve bu vizyon ile faaliyetlerine devam eden Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği..

BESİAD 20. Yaşına Moğollar İle Girecek

Bodrum esnaf ve iş insanlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve iş dünyasına yönelik geliştirme faaliyetlerinde bulunmak amacıyla kurulan ve bu vizyon ile faaliyetlerine devam eden Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD), kuruluşunun 20. Yılını kutlayacak.

İlk olarak 22 şubat 2002 Yılında kurulan ve Engin Olcay Başkanlığında faaliyetlerine başlayan BESİAD, 20. Kuruluş yıl dönümünü görkemli bir organizasyonla kutluyor. Didem Baydar’ın sunuculuğunu yaptığı gecede BESİAD Üyeleri Türk Rock Müziği’nin öncü gruplarından ve Anadolu Rock tarzını Türk Müzik Tarihine kazandıran Moğollar ile kutlayacaklar.

Gece ile ilgili bir açıklama yapan BESİAD 12. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, şunları söyledi;

“BESİAD yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana Bodrum’un ve Bodrum iş dünyasının ekonomik, sosyal, kültürel hayatı ile farkındalık ve bilinç oluşturacak etkinlikler ve üyelerimizin aralarında ticari ve sosyal iş birliktelikleri kurmalarına yardımcı olacak faaliyetler düzenledik ve proje üretmeye de devam ediyoruz. 20. kuruluş yıldönümümüzde, aramıza yeni katılan üyelerimiz ile yıllardır derneğimizde üye olan üyelerimizin, BESİAD kültürünün, geleneğinin entegrasyonunu sağlamak istedik. 12. Dönem olarak bayrağı devraldığımız hem de ilmek ilmek işlenen, 20 yıllık kültürü ve vizyonu, misyonu olan bir derneğin kurucularına ve yıllardır üye olan üyelerimize de teşekkür etmek istedik. O nedenle, geceyi sadece dernek üyelerimiz ile sınırlamak istemedik. 20-15 ve 10 yıldır BESİAD ile yürümüş, derneğimize katkı sunmuş üyelerimize plaketlerini sunacağımız, Didem Baydar’ın muhteşem sunumuyla ilerleyecek gecenin yıldızları da Moğollar grubu olacak. Bütün üyelerimizle birlikte olacağımız bir gecede buluşmayı hedefliyoruz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL