Bodrum Manşet

Bakan Ersoy, Bodrum’da

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ve ilçe yönetimi ile birlikte Torba’da devam eden altyapı çalışmalarını inceledi. Bakan Ersoy, daha sonra Yokuşbaşı’ndaki..

Bakan Ersoy, Bodrum’da

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ve ilçe yönetimi ile birlikte Torba’da devam eden altyapı çalışmalarını inceledi. Bakan Ersoy, daha sonra Yokuşbaşı’ndaki kazı sırasında ortaya çıkan 2 bin 400 yıllık lahitin açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Ersoy ile Bodrum’un gündemini değerlendiren AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen, temasların ardından yazılı bir açıklama yaptı. Gökmen, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Bodrum turizmini yakından ilgilendiren konularda görüş alışverişi yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

“Bodrum’un altyapı sorununu büyük ölçüde bitirecek çalışmalar, hızla ilerliyor. Sayın Bakanımız çalışmaları çok yakından takip ediyor. Sayın Bakanımızla gün boyu süren çalışmalarımızda Bodrumumuz’un önemli konularını da enine boyuna konuştuk. Sanayi Sitesi ve Stadyum altında olduğu düşünülen hipodromun gün yüzüne çıkarılmasından, turizm bölgelerinin imar planlarına, liman ve denizcilerimizi rahatlatacak çok önemli çalışmalardan Bodrum turizmine kadar çok geniş yelpazede fikir birliğine vardık. Devletimizin Bodrum’a çok önem verdiğini görmek, bizleri motive ediyor. Halkımız ve devletimizin el ele vermesiyle Bodrum gerçek kimliğini bulacak, sorunlar tarih olacak. Sayın Bakanımıza Bodrum’a verdiği önem ve çalışmaları titizlikle takip ettiği için çok teşekkür ederiz. Güzel günler Bodrumumuz’un olacak.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL