Spor

Bahçeşehir, Çağdaş Bodrum’u Mağlup Etti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin dokuzuncu haftasında Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı.Muğla Menteşe Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadeleye Dominic Jordan Artis, Christopher Trrell Warren, Amar Alibegovic,..

Bahçeşehir, Çağdaş Bodrum’u Mağlup Etti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin dokuzuncu haftasında Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı.
Muğla Menteşe Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadeleye Dominic Jordan Artis, Christopher Trrell Warren, Amar Alibegovic, Ahmet Düverioğlu, Jaron Tremel Johnson ilk beşi ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor, ligin başından bu yana kendisini evindeki maçlarda yalnız bırakmaya ve büyük destek aldığı taraftarının muhteşem desteğiyle Bahçeşehir Koleji karşısında maça hızlı başladı. İlk periyodu 16-19 skorla sona eren mücadelenin ilk yarısını Çağdaş Bodrum Spor 36-34 Skorla rakibinden önde tamamladı.
Salonun tamamını dolduran taraftarların ve ekran başındaki izleyenlerin heyecanla izlediği mücadelenin 3. periyodu 53-52 skorla tamamlanırken, maçın son periyoduna başlandığında her iki takımın savunması ve ataklarıyla oldukça çekişmeli geçen maçın sonunda Bahçeşehir Koleji maçı 74–80 galip tamamladı.
Çağdaş Bodrum Spor ‘da 21 sayıyla Jaron Tremel Johnson, 15 sayıyla Dominik Artis, 11 sayıyla Ahmet Düveroğlu, 10 sayı ile Amar Alibegovic takımın en skorerer oyuncuları oldular.

Maç Kadrosu:
Erkan Veyseloğlu (Kaptan)
Dominic Jordan Artis
Can Uğur Öğüt
Christopher Trrell Warren
Amar Alibegovic
Ahmet Fatih Cantitiz
Hakan Yapar
Berkay Genç
Benjamin Alexander Moore
Cavit Ege Havsa
Jaron Tremel Johnson

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL