Spor

Asi Tayfa Yuvasına Kavuştu

Bodrumspor’un cefakar taraftar grubu Asi Tayfa ve 1931 Bodrumspor Taraftarlar Derneğinin dernek binası düzenlenen törenle açıldı. Amatör liglerden günümüze kadar Bodrumspor’u deplasmanda ve iç sahadaki hiçbir karşılaşmada yalnız bırakmayan Asi..

Asi Tayfa Yuvasına Kavuştu

Bodrumspor’un cefakar taraftar grubu Asi Tayfa ve 1931 Bodrumspor Taraftarlar Derneğinin dernek binası düzenlenen törenle açıldı.

Amatör liglerden günümüze kadar Bodrumspor’u deplasmanda ve iç sahadaki hiçbir karşılaşmada yalnız bırakmayan Asi Tayfa taraftar grubu ve 1931 Bodrumspor Taraftarlar Derneğine ait dernek binası, düzenlenen törenle açıldı.

“SİZE SÖZ, ANAHTAR TESLİM EDECEĞİM” DEDİ

1931 Bodrumspor Taraftarlar Derneği Başkanı Tamer Yaman, yıllar sonunda dernek binasına kavuşmalarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Bizler hiçbir menfaat gözetmeden sadece yeşil beyaz sevdalıları olarak yıllarca deplasman yolculuklarında, süper amatörden başlayarak nice deplasmanlara gittik. Derneğimizi kurduktan sonra bir dernek binamız yoktu. Dosyalarımızı iş yerlerimizde, evlerimizde sakladık. Sağolsun yaklaşık 4 yıl önce Ahmet başkanımızla yapmış olduğumuz görüşmede, hep dernek binamız için söz alıyoruz ama bir dernek binamızın olmadığını söyledik. Deplasmana yola çıkarken gece üçlerde, dörtlerde yol kenarlarında, stad köşelerinde bekliyoruz. Ahmet Aras başkanımda sağ olsun, bu sefer size söz, anahtar teslim edeceğim dedi. Böyle bir güzel mekanı bize sağladığı için öncelikle Ahmet başkanımıza teşekkür ederiz.” Dedi.

Burada çok önemli iki kişi var diyerek sözü Asi Tayfa taraftar grubu lideri Doğan Yıldırım’a bırakan Yaman, başkan Aras dışında emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür etti.

AHMET BAŞKANIMDAN, BODRUM BELEDİYESİ PERSONELİNDEN ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN

Doğan Yıldırım ise anlatacak çok hikayelerinin olduğunu belirterek başladığı konuşmasında, “Buranında hikayesi çok büyük. Ben tek bir şey sözyleyeceğim. Yaklaşık 20 seneden bu yana tribünü kovalıyorum, Ahmet başkanın zamanındaki gibi böyle destek, böyle yardım gerçekten görmedim. Bunu yürekten söylüyorum. Kendisi burada diye söylemiyorum. Herkese çok kolay geliyor Erzurum’a deplasman yapmak, Gaziantep’e deplasman yapmak. Tabi ki bunların masrafları var, yollar uzun” diyerek yaşadıkları süreçlerden bahsederken son olarak ise, “Ahmet başkanımdan, Bodrum belediyesi personelinden Allah bin kere razı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Doğan Yıldırım sözlerini, “Mikrofonu kahramanımız, Muğla’nın büyük başkanına veriyorum, Ahmet başkanıma” diyerek sözü Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’a verdi.

ÇOK BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM

Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras ise “Bugün taraftar derneğimizin açılışını yapmaktan dolayı çok büyük mutluluk duyuyorum” diyerek şunları söyledi;

“5 yıl önce seçildiğimde Asi Tayfa ile tanıştık. O gündür bugündür onlar hep kendilerine yakışır, insan onuruna yakışır bir yer istiyorlardı. Orası dedik, burası dedik ama belli bir süre başaramadık ama ene sonunda doğru bir yer bulduk. Stadımızın da yanı başında, anayola cepheli, herkesin gelip geçerken Asi Tayfa’yı, Bodrumspor’u hissettiği çok önemli bir noktada taraftar derneğimizi bugün tesis etmiş bulunuyoruz. Biz yeri verdik, ufak tefek bir şeyler yaptık ama asıl buranın içerisine ruh katan sevgili kardeşlerim ve Asi Tayfa’dır, hepsine teşekkür ediyorum, hepsini alkışlıyorum.”

Başkan Ahmet Aras’ın konuşmasının ardından kulübün eski ve yeni yöneticileri, taraftarlar, teknik ekip, oyuncular ve siyasi parti temsilcileri 1931 Bodrumspor Taraftarlar Derneği’nin açılışını gerçekleştirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL