Genel

Soğuk Hava Geliyor!

Ülkemizin önümüzdeki hafta, 07.01.2024 (Pazar) gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk ve yağışlı sistemin etkisi altına girmesi bekleniyor.Buna bağlı olarak öncelikle yurdun Batı bölgelerinde sağanak ile güney ve batı..

Soğuk Hava Geliyor!

Ülkemizin önümüzdeki hafta, 07.01.2024 (Pazar) gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk ve yağışlı sistemin etkisi altına girmesi bekleniyor.
Buna bağlı olarak öncelikle yurdun Batı bölgelerinde sağanak ile güney ve batı kıyılarda yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde başlayacak yağışların, zamanla tüm yurtta etkili olacağı tahmin ediliyor.
10 Ocak 2024 Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıklarındaki azalmayla birlikte, ülkemizin güney ve batı kıyı kesimlerinde yağmur, iç ve batısı kesimlerde (kıyı kesimler hariç) karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması beklenen yağışların, güney ve batı kesimler ile zamanla Orta ve Doğu Karadeniz’de yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
Halen mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, 10.01.2024 (Çarşamba) günü kuzeybatı kesimlerden başlamak üzere hafta boyunca hızlı ve ani düşüşle mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor.

BODRUM’DA YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre Bodrum’da da yağışlı hava kendini gösterecek. Hava sıcaklıkları 7 Ocak Pazar gününden itibaren düşmeye başlayacak. Pazar günü ilçede kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı 10 Ocak Çarşamba günü 15 dereceye düşecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL