Spor

Bodrumspor, Urfa’dan Bereketiyle Dönüyor

Bodrumspor 1. Lig 14. Hafta maçında zorlu Urfa deplasmanından üç puanla dönüyor. Bodumspor’a 3 puanı getiren golleri 5. dakikada Ali Aytemur ve 32.dakikada O.Celustka kaydetti. Ekibimiz her iki golü de..

Bodrumspor, Urfa’dan Bereketiyle Dönüyor

Bodrumspor 1. Lig 14. Hafta maçında zorlu Urfa deplasmanından üç puanla dönüyor. Bodumspor’a 3 puanı getiren golleri 5. dakikada Ali Aytemur ve 32.dakikada O.Celustka kaydetti. Ekibimiz her iki golü de kafa vuruşları ile kaydetti. Maçın en önemli anlarından birisi 55. Dakikada yaşandı. 55. dakikada, ev sahibi Şanlı Urfaspor atağında Enver Cenk Şahin’in kafa vuruşunda kaleye giden topa Bodrumspor savunma oyuncusu Üzeyir Ergün müdahale etti. Düdüğünü çalan hakem, Üzeyir’in topa elle müdahale ettiğine karar verdi. Penaltı noktasını gösteren hakem, Üzeyir’e kırmızı kart gösterdi. VAR’a giden hakem penaltı ve kırmızı kart kararını iptal etti. Bodrumspor’dan Ali Aytemur, Şanlıurfaspor’dan Adem Eren maçta sarı kart gören isimler oldu. Bu skorla Bodrumspor puanını 24’e çıkarak ligde 4. Sırada, Şanlıurfaspor ise 14 paunda kalarak 15. Sırada yerini aldı.

YILDIRIM: “BODRUMSPOR, BODRUMSPOR GİBİ OYNADI.”

Son haftalardaki futbolu ve aldığı skorlarla taraftarlarını çok fazla sevindirmeyen yeşil-beyazlı ekibimiz açısından Urfa deplasmanı adeta bir dönüm noktası gibi oldu. Bodrum’dan 1350 kilometre uzaktaki deplasmanda dahi takımlarını yalnız bırakmayan Asi Tayfa taraftar grubu tribün lideri Doğan Yıldırım maç sonrası dönüş hazırlığı yaparken gazetemize verdiği demeçte: “Urfa’da inanılmaz bir misafirperverlikle karşılandık. Bir anlamda ektiğimizi biçtik. Bodrumspor taraftarının rakip takım seyircilerini nasıl karşıladığını tüm futbol camiası bilmekte. Onlara adeta kendi evlerindeymiş duygusunu yaşatıyoruz. Çiçeklerle, ikramlarla, dostlukla karşılıyor ve sonuç ne olursa olsun, güzel duygularla da uğurluyoruz. Karşılığını da bugün olduğu gibi her yerde görüyoruz. Maça gelince, kimse alınmasın ama uzun zamandır ilk kez takımımız Bodrumspor gibi oynadı. Çok kişilikli bir futbol ortaya koydu. Oyundan büyük keyif aldık. Bodrumspor’un, 11 Nisan Stadı’ndaki futbol ziyafetini Urfa seyircisi ayakta alkışladı. Takımımız lehine de tezahürat yaptılar. Bodrum’umuza doğru uzun ama keyifli bir dönüş yolculuğu yaşayacağız” dedi.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL