Siyaset

Saruhan, Muğla’nın Milletvekili Olma Yolunda…

Yalıkavak eski Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Saruhan, 28. dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde partisinden aday adayı oldu. Saruhan, aday adaylığını duyururken “Millet İttifakı’nın bir neferi olarak başlıyoruz, hedef iktidar” dedi. İşte..

Saruhan, Muğla’nın Milletvekili Olma Yolunda…

Yalıkavak eski Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Saruhan, 28. dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde partisinden aday adayı oldu. Saruhan, aday adaylığını duyururken “Millet İttifakı’nın bir neferi olarak başlıyoruz, hedef iktidar” dedi.

İşte Mustafa Saruhan’ın o açıklaması:

“Bodrum’u bir ailenin evladı olarak gerek Bodrum ve Muğla’nın her köşesini, her insanını yakından tanırım. Bir işletmeci olarak da Bodrum’da yaşanan sıkıntılara bizzat şahit oluyorum. Son 21 yılda dünyanın en güzel ülkesini, ülkemizi çoraklaştıran, doğayı tahrip eden, tarım alanlarını ranta kurban eden AK Parti’nin Türkiye’nin cennet köşelerinden Bodrum ve Muğla’mıza verdiği zararları bizzat gördük ve yaşıyoruz.Artık bu gidişata dur demek, bu talanı bitirmek için elimi taşın altına koyuyorum. Sorunların çözümüne katkı sunmak, bir dünya şehri haline gelen Bodrum’u Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşımak için yola çıkmaya karar verdim.Ben de Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilliği aday adaylığım ile mücadeleye Ankara’dan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde devam etme kararı aldım.
Önceliğimiz, AK Parti’nin 21 yıldır Bodrum’a rant uğruna verdiği zararları bir bir telafi etmek. Başta Bodrum olmak üzere Muğla’nın bütün ilçe ve köylerini “Avrupa Birliği standartlarında” turizm merkezine dönüştürmek. Kısacası sevgili hemşerilerim, kapatılan Yalıkavak Belediyesi’nden tecrübemizi, enerjimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyacağız.
Çok uzun süre sonra Bodrumlu bir milletvekilinin meclise girmesi şansını yakaladık. Hep birlikte bu davayı kazanacağız ve yıllardır sesini duyuramayan Bodrum’un sesini hem Türkiye’ye hem dünyaya duyuracağız.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daima yanında, Millet İttifakı’nın bir neferi olarak durmadan çalışacağız, birlik olacağız ve iktidar olacağız.

Başlıyoruz, hazırız, hedef iktidar…”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL