Bodrum

Turgutreis’te MUSKİ İsyanı!

Bodrum’un nüfusu en yoğun mahallesi Turgutreis’in Bahçelievler mahallesinde aylardır çözülemeyen foseptik sorunu, bölgede ikamet eden vatandaşı sonunda çileden çıkardı. Evinin penceresine dev bir pankart asan vatandaş, önce MUSKİ’ye, sonra Bodrum..

Turgutreis’te MUSKİ İsyanı!

Bodrum’un nüfusu en yoğun mahallesi Turgutreis’in Bahçelievler mahallesinde aylardır çözülemeyen foseptik sorunu, bölgede ikamet eden vatandaşı sonunda çileden çıkardı. Evinin penceresine dev bir pankart asan vatandaş, önce MUSKİ’ye, sonra Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e veryansın etti.

Bahçelievler Mahallesi’nde Gümüşlük Caddesi olarak bilinen yerdeki foseptikten akan pis suların aylardır civarda bulunan dereye akması, çevre sakinlerinin tepkisini çekmeye devam ediyor. Bir kaç ay önce konunun basına aksettiğini, yetkililerin en kısa zamanda yaşanılan sorunu çözüme kavuşturma sözü vermesine rağmen, durumda herhangi bir değişiklik olmadığını belirten H. K. isimli vatandaş, evinin penceresine MUSKİ’yi hedef alan bir pankart astı. Karabıyık’ın hazırlayıp, penceresine astığı pankartta; ” MUSKİ ve çalışanlarına uyarı. Baştan savma iş yapmayın. Derenin her akışında halka pis kokuları çektirmeyin. Dere, sivri sinek çiftliğine döndü. Hastalıklar kapımızda. Dere içindeki bacaya rögarlı bir sistem yapın. Bu pankart, orası yapılana kadar inmeyecek. Yapmazsanız, bu dere sizin utancınız olsun !” ifadesine başvurduğu, kameralara yansıdı.
Turgutreisgundem.com sitesine ulaştırılan pankartın, bir sonraki gün güncellendiği görüldü. Yeni asılan pankartta ise şu ifadeler yer alıyordu: “Aras ve Gürün. Halka hizmet anlayışınız bu mu ? 4 aydır bu pis kokuları çekiyoruz. Bu pislikte biz boğulduk, siz de boğulacaksınız”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL