Gündem Siyaset

Deva Partisi’nden Mavi Yelek Çıkarması!

DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı çalışmalarında tempo arttırdı. Türkiye geneli uygulama olan mavi yelek çalışmasına TurgutReis’te start verdi. DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer yaptığı açıklamada; Bodrum teşkilatı olarak..

Deva Partisi’nden Mavi Yelek Çıkarması!

DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı çalışmalarında tempo arttırdı. Türkiye geneli uygulama olan mavi yelek çalışmasına TurgutReis’te start verdi.

DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer yaptığı açıklamada; Bodrum teşkilatı olarak sahada tüm kesimlere dokunduklarını belirterek, farkındalık çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi.

“Mavi yelek çalışması sahada dolaşırken farkındalık yaratıyor. Çeşitli nedenlerle Deva Partisinin logosunu bilmeyen vatandaşlarımız yeleklerimizde bulunan logoları da görmüş oluyor. Daha çok ilgi gösteriyor. Biz 2 yıldır Bodrum’un bir çok noktasına ziyaretlerimizi rutin olarak zaten yapıyorduk. Pazartesi itibarıyla da 22 inci eylem planımızı da açıklayacak ve 15 Kasım’da eylem planlarımızın lansmanı ile Tüm Türkiye’ye bunu tanıtacağız.”

22 ADET EYLEM PLANI

Billorer, “Eylem planlarımız neden önemli çünkü siyasi partiler arasında iktidara gelince yapacaklarını 30-60-90 günde ayrıntılarıyla ele alan böyle bir çalışma yok çünkü seçimden sonra Türkiye’nin kaybedecek bir günü bile yok.Mavi yelek çalışmalarımızda eylem planlarımızı lokalleştirerek hangi eylem planı hangi ilçemizde fayda sağlar kesimlerin beklentilerine cevap veriri bunu anlatıyoruz. Buda vatandaşlarımızda karşılık buluyor.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL