Editör'ün Seçimi

Muğla-Denizli Karayoluna Neşter

Muğla’nın karayolu altyapısının geliştirilmesi çalışmalarında gelinen son durum Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında değerlendirildi. Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda ve Muğla Denizli karayolu şantiyesinde düzenlenen toplantıya Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın..

Muğla-Denizli Karayoluna Neşter

Muğla’nın karayolu altyapısının geliştirilmesi çalışmalarında gelinen son durum Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında değerlendirildi.

Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda ve Muğla Denizli karayolu şantiyesinde düzenlenen toplantıya Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Erol Ürküt, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Yarbay Süleyman Ercan, Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli, Karayolları 13. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen, Karayolları 26. Şube Şefi Duru Öztop ile firma yetkilileri katıldı.

Muğla ve Denizli illerini birbirine bağlayan Muğla-Kale yolunun aynı zamanda Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi destinasyonlara ulaşımı sağladığı, özellikle yaz aylarında artan trafik ile birlikte yolun tamamının bitümlü sıcak karışım (BSK) haline getirilmesinin kuzey güney aksının bütünlüğünün sağlanması, trafik can ve mal güvenliğinin, trafik sürüş konforunun ve yakıt ekonomisinin sağlanması açısından önemli olduğu belirtildi.

74 kilometre uzunluğundaki Muğla-Kale karayoluna yapılacak tesviye, Sanat Yapıları, Köprü, Üstyapı işleri ile yolun tamamının bitümlü sıcak karışım (BSK) haline getirilmesi işlerinin yaklaşık 2 Milyar 335 Milyon lira tutacağını belirten Muğla Valisi Orhan Tavlı yol çalışmalarında şu ana kadar 12 km bölünmüş yol bitümlü sıcak karışım (BSK) haline getirildi. Ekiplerimiz işlerini en kısa sürede tamamlamak için çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

Muğla Kale yol çalışmasıyla ilişkili olarak yolun başlangıcı olan Kötekli kavşağına farklı seviyeli kavşak yapılarak trafik yükünün hafifletileceğini belirten Vali Orhan Tavlı “Karayollarımızı Muğla’mıza yakışır konforda ulaşımı sağlayacak standartlara yükseltiyoruz” dedi

Turizm merkezi Muğla’ya ulaşımın daha konforlu ve daha hızlı olabilmesi için desteklerini esirgemeyen Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na şükranlarını sunan Muğla Valisi Orhan Tavlı çalışmaları bir an evvel tamamlamak için özveri gösteren çalışanlara da teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL