Spor

Çağdaş Bodrum 88 – Gölbaşı Bld. TED Kolej 78

Ligin 11. Haftasında aldığı galibiyet ile yerini korumak adına önemli bir maç daha kazanan Çağdaş Bodrum Spor, Süper Lig iddiasını da sürdürmeye devam ediyor.Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde 11. Hafta maçları..

Çağdaş Bodrum 88 – Gölbaşı Bld. TED Kolej 78

Ligin 11. Haftasında aldığı galibiyet ile yerini korumak adına önemli bir maç daha kazanan Çağdaş Bodrum Spor, Süper Lig iddiasını da sürdürmeye devam ediyor.
Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde 11. Hafta maçları kapsamında deplasmanda yine önemli bir maçtan galip ayrıldı. Gölbaşı Belediyesi Ted Ankara Kolejliler maçından 88- 78 galip ayrıldı.

Maç sonrasında bir açıklama yapan antrenör Ali Serhan Aydanarığ,”Gölbaşı Belediyesi TED Koleji bu sezon yüksek bir tempo ile basketbol oynuyor. Ofanstaki tekrar sayıları ve üst sayılardaki yüksek yüzdeleri ile rakiplerinin hepsini ciddi şekilde yüksek tempoya zorluyor. Bizden önceki hem Yalova, hem Mersin, hem Sigortam.Net maçlarını, hem de deplasmanda kazanarak zaten kalitelerini gösterdiler. Biz açıkçası onların fastlarını kesmek için hazırlandık, o hızlı tempoyu bozmaya çalıştık. Belli yerlerde bence başarılı da olduk, belli yerlerde o an hızlı savunmaya cevap veremedik ama maçın genelinde kontrolü elde tutmaya çalıştık. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum, rakibimiz Gölbaşı Belediyesi TED Koleji’ne de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL