Gündem Siyaset

Deva Partisi: Kazanan Muğla Olsun

Deva Partisi İlçe Başkanları Aylık toplantısı gerçekleşti. Muğla İl Başkanı Emrah ÇAY ve İlçe Başkanları ortak bir basın açıklaması paylaştı. Açıklamaya Bodrum İlçe başkanı Mehmet Billorer, Milas İlçe Başkanı Süleyman..

Deva Partisi: Kazanan Muğla Olsun

Deva Partisi İlçe Başkanları Aylık toplantısı gerçekleşti. Muğla İl Başkanı Emrah ÇAY ve İlçe Başkanları ortak bir basın açıklaması paylaştı. Açıklamaya Bodrum İlçe başkanı Mehmet Billorer, Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş, Yatağan İlçe başkanı Fatma Özalp Ak, Kavaklıdere İlçe Başkanı İsa Öztürk, Ula İlçe Başkanı Nilüfer Öztürk, Dalaman İlçe Başkanı Bilal Baykan, Fethiye İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç, Seydikemer İlçe Başkanı Orhan Ustaoğlu katıldı.

KAZANAN MUĞLA OLACAK

Deva Partisi İl Başkanı Emrah ÇAY geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Denizli Mitingini de örnek göstererek şunları söyledi:

“İktidarın Kale dedikleri yerler tek tek yıkılıyor. Siirt, Trabzon’dan sonra Denizli’de de meydanlara sığamadık.

Emrah ÇAY; Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda ilçelerimizdeki gelişmeleri, kongrelerimizi ve saha yaşananları değerlendirdik. Geçtiğimiz günlerde Muğla teşkilatı olarak tam kadro katıldığımız Denizli mitingini de konuştuk. Denizli teşkilatı ile yapmış olduğumuz bilgi alışverişlerinde öne çıkan tanıtımlar önümüze çıkan engeller ve buna rağmen miting alanlarını dolduran binlerce vatandaşımızı artık iktidara güle güle mesajını yaşayarak görüyoruz.

Afişlerimizi astırmıyorlar, Ulusal ve yerel medyalarda reklamlarımızı koydurmuyorlar. Ama buna rağmen DEVA partisi vatandaşlar tarafından ‘’UMUT’’ oldu. Ne kadar yasaklarlarsa teşkilatlarımız adım adım her ele dokunarak bu tanıtım açığını kapatıyor.

KAZANAN MUĞLA OLSUN OYLAR DEVA OLSUN DİYORUZ.

Genel merkezimizin başlattığı tanıtımlarda Kazanan Türkiye Olsun Oylar DEVA Olsun sloganı bizim içinde Kazanan Muğla Olsun Oylar Deva Olsun diyerek Muğla’nın ve ilçelerinin sorunlarını biliyoruz ve eylem planlarımızla çözümleri ile birlikte vatandaşımıza anlatıyoruz.

MUĞLA VERDİĞİ VERGİNİN 8 LİRASINI ANCAK 1 LİRASINI HİZMET OLARAK ALABİLİYOR.

Bu noktada Yerel yönetimler eylem planımızda daha güçlü bir yerel yönetim için Güçlü, etkili ve verimli yerel yönetimler için ‘Yerinden Yönetim’ ilkesini esas alacağız. Yerel yönetimlerde ‘Performansa Dayalı Teşvik Sistemi’ düzenine kademeli geçiş̧ yapacağız. Şehir-içi Ulaşım Yönetmenliği çıkaracağız. Kent ulaşım ağı otomasyon ve entegrasyon sistemlerini kuracağız.

İLÇELERİMİZ SORUNLARI BİLİYORUZ! ÇÖZÜMLERİNİ EYLEM PLANLARIMIZ İLE ANLATIYORUZ.

Kırsal’da tarım, sanayi başta olmak üzere vatandaşlarımızın Sosyal yardımların adaletli bir şekilde dağıtılması için Sosyal Politikalar Eylem Planımızda ele aldığımız çözümlerle vatandaşlarımızı bilgilendiriyor. Hani diyorlardı ya AK Parti giderse kaos olurdu diye buna lüzum yok zaten vatandaş ay başını getiremiyor. Bu iktidar nerede yaşıyorsa vatandaşı göremiyor. Bunları vatandaşımıza anlatıyoruz.

Yardıma muhtaç vatandaşlarımızın kaderine terk edilmesine izin vermeyeceğiz. Yardıma muhtaç tek bir vatandaşımızı bile yalnız bırakmayacağız. Daha adil ve daha yaygın bir biçimde, ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza ulaşacağız.

Yoksul yurttaşlarımıza aile bazlı “Asgari Gelir Desteği” sağlayacağız. Her yoksul aileye bir sosyal hizmeti uzmanı sağlayacağız. Yaşlı bakım sigortasını hayata geçireceğiz. Yoksul ailelerde yeni doğan bebeklere 1 yıl boyunca başta; süt ve bebek maması olmak üzere gıda desteği vereceğiz. Sosyal yardımları ve hizmetleri sosyal güvenlik sistemi ile uyumlu hale getireceğiz. Ekonomik ve Sosyal Konseyi kurumsal yapısına kavuşturarak düzenli olarak toplayacağız. Farklı kurumlar tarafından yapılan ayni ve nakdi yardımları tek çatı altında toplayacağız. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı şubelerini kolay ulaşılabilen ve sorunlarının çözüldüğü yerler haline getireceğiz. Sosyal hizmet merkezlerinin sayısını ve niteliğini arttıracağız. Sosyal yardım alan yurttaşlarımızın yoksulluk sarmalından kurtulabilmeleri için ‘’özel istihdam programını’’ uygulamaya koyacağız. Yoksul ailelerimize kış aylarında ısınma yardımı yapacağız.

MUĞLA DIŞARDAN TURİZM KENTİ GÖZÜKSE DE %59 ‘U MADEN SAHASI İLAN EDİLDİ

İlçe Başkanlarımız Muğla’da yaşanan maden arama sahasının %59 ilan edilmesinden dolayı Köylünün, çiftçini, zeytincinin ve vatandaşlarımızın çok rahatsız olduğu ve teşkilat olarak eylem ve basın açıklamaların bizzat katılarak sorunu yaşayanlarla birlikte siyasetçi ve Muğla’nın sorumlu bir vatandaşı olarak tepkilere ortak olduk.

ÇEVRE VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ EYLEM PLANIMIZLA YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRACAĞIZ.

Sağlıklı bir çevrede yaşama hakkı yeşil çizgimizdir. Politikamızın ilk amacı ülkemizdeki insanların mutluluğudur. Doğaya saygı duyan bir yaklaşımın, gündelik hayatımızı kolaylaştıracağının bilincindeyiz. Bu amaçla; temiz havamıza, temiz suyumuza, temiz toprağımıza sahip çıkacağız.

İNSANİ VE DOĞAYLA UYUMLU ÜRETİME GEÇECEĞİZ

Mevcut termik santralleri ileri teknoloji yatırımlarıyla rehabilite edeceğiz, rehabilite edilemeyen santrallerin faaliyetini durduracağız. Termik santrallerin denetimini sıkılaştıracağız.

Genel Başkanımız Tüm Türkiye’yi karış karış dolaşarak Türkiye’nin sorunlarını dinledi ve DEVA Partisi teşkilatlarının her bireyi yaşadığı yerin sorunlarını genel merkeze raporladı. Genel Merkezin Liyakatli kadrosu sadece ben bilirim demeden, Konusunda uzman Akademisyenleri, STK ları, Sorunu yaşayanların bilgilerini bir araya getirerek bu eylem planlarını hazırladı. Bin bilsede, Bir Bilene danıştı. Teşkilatın her bireyinden katılım istedi. Bundan dolayı Türkiye’de yaşanan sorunları yaşayanlarla birlikte gördü. Ve DEVA Eylem planları her geçen gün koşullara göre güncelleniyor. İlçe teşkilatlarımız, İl yönetimlerimiz her ay raporlar vererek dokundukları her elin sorunlarını ve nasıl bir Türkiye istiyoruz sorusunun cevaplarını merkeze iletti.

TÜM SİYASİ PARTİLER SAHAYA ÇIKMAK İÇİN SON 3 AYI BEKLERKEN BİZ SAHADAYIZ

Kazanan Türkiye Olsun, Oylar DEVA Olsun sloganımızla bu Pazar seçim varmış gibi sahadayız, seçim kararı alınmadan sahaya çıkmayan siyasiler için vatandaşlarımız şu yorumu yapıyor. 4 yılda bir gördüğümüz siyasiler yerine sürekli sahada vatandaşın yanında olan siyasiler bu seçimi kazanacak, Vatandaşla gülüp, vatandaşla ağlayan siyasiler kazanacak diyorlar ve Bizde vatandaşlarımızla aynı düşüncedeyiz.

Genel Başkanımızın da belirttiği gibi kararsızlar neden kararsız, çünkü iktidardan umduğunu bulamamış, Ay başını getirememiş, Çocuğuna nitelikli gıda alamamış bir kesim Aslında bir tavır sergiliyor. Ama anket sonuçları kararsızların dağılımını eşit yapıyor. Biz bunun doğru olmadığını biliyoruz. Kararsızların neden kararsız olduğunu, bu kararlarını vermelerini sağlayacak Refah içinde bir Türkiye, Aybaşını düşünmeyen, nitelikli gıdayı almakta zorlanmayacak bir Türkiye Bizim hedefimiz bundan dolayı Kararsızlar asıl kararı verecek olan vatandaşlarımız bunu seçim günü hep birlikte göreceğiz dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL