Gündem

Evinizde Başka Biri İkamet Ediyor Olabilir!

DEVA Partisi Muğla Adalet ve Hukuk Politikaları Başkanı Muhsin Erdem’den Muğlalı Vatandaşlara ilginç bir çağrı geldi: “Evinizde sizden habersiz ikamet gösterilen varsa ve siz istemeden bir parti üyesi olmuşsanız hemen..

Evinizde Başka Biri İkamet Ediyor Olabilir!

DEVA Partisi Muğla Adalet ve Hukuk Politikaları Başkanı Muhsin Erdem’den Muğlalı Vatandaşlara ilginç bir çağrı geldi: “Evinizde sizden habersiz ikamet gösterilen varsa ve siz istemeden bir parti üyesi olmuşsanız hemen savcılığa başvurun!”

DEVA Partisi Muğla Adalet ve Hukuk Politikaları Başkanı Av.Muhsin Erdem’den Deva partisinin gündeme taşıdığı evimdeki yabancı ve habersiz siyasi parti üyeliği konusunda Muğla’da yaşayan vatandaşlara çağrı yaptı.

Av.Muhsin Erdem Yerel basına ve Muğla kamuoyuna yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“DEVA Partisinin gündemde tuttuğu gelen önemli bir konuyu vatandaşlarımızla paylaşmak zorundayız. Vatandaşlarımız haberi olmadan ikametlerinde başka kayıtlar çıkması ve çeşitli partilere üye yapılmaktadır. Muğalı vatandaşlarımızı bu konuda bilgilendirmek istedik. Vatandaşlarımızın E-Devlet uygulamasından siyasi parti üyeliği ve ikamet bilgilerinin sorgulanmasının önemine dikkat çekti. Bize gelen şikayetlerde kendilerinden habersiz siyasi parti üyesi olduklarını öğrenmemizden sonra tüm teşkilata bunun kontrolü için bilgi gönderdik sonucunda bizim teşkilatımızın çevresinde bile bunun gerçekleştiğini gördük.

Haberiniz olmadan sizi üye kaydı yapanların ve yanlış ikamet gösterenlerin 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası uygulanır.”

Av.Muhsin Erdem Açılamasına şöyle devam etti; “Habersiz bir siyasi partiye üye yapılmanız ciddi bir suç, bu haberi okuyan tüm vatandaşlarımız E-Devlet uygulanasından siyasi parti üyeliği ve ikametini sorgulama yaparak kontrol etmelerini önemle rica ediyoruz. Bilgisi olmadan üye olduğunu tespit etmeleri durumunda savcılığa suç duyurusunda bulunarak bunu yapanlara tekrar etmemeleri konusunda engel olmuş olursunuz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL