Bodrum

Lüks Yat Alev Alev Yandı

Turgutreis D-Marin yat limanında, marinanın içinde bulunan ve iskeleye bağlı lüks bir yat, sebebi bilinmeyen şekilde yanmaya başladı. İskeleye bağlı tekneden duman çıktığını gören vatandaşlar ve marina görevlileri, itfaiyeyi çağırdı…

Lüks Yat Alev Alev Yandı

Turgutreis D-Marin yat limanında, marinanın içinde bulunan ve iskeleye bağlı lüks bir yat, sebebi bilinmeyen şekilde yanmaya başladı.

İskeleye bağlı tekneden duman çıktığını gören vatandaşlar ve marina görevlileri, itfaiyeyi çağırdı. Yaklaşık 14 metre boyundaki yat, marinadaki acil durum ekipleri tarafından, yangının diğer teknelere sıçramaması için, açığa çekildi. Ardından gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülen tekne, büyük paniğe sebep oldu.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülen teknede ağır hasar meydana gelirken, herhangi bir can kaybının yaşanmadığı, edinilen ilk bilgiler arasında. Öte yandan, itfaiye ekiplerinin yanan özel yatı söndürmesinin ardından, elektrik kontağından çıktığı sanılan yangının çıkış sebebinin araştırıldığı öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL