Editör'ün Seçimi

Bodrum Belediyesi’nde Taciz Skandalı

Bodrum Belediye Başkanlığı’nda görev yapan özel kalem müdürü S.A.’nın, başkanlık biriminde görev yapan bir kadın personele yaptığı taciz ve darp iddiası şok etkisi yarattı. Yalıkavak’taki bir restoranda meydana gelen olayda,..

Bodrum Belediyesi’nde Taciz Skandalı

Bodrum Belediye Başkanlığı’nda görev yapan özel kalem müdürü S.A.’nın, başkanlık biriminde görev yapan bir kadın personele yaptığı taciz ve darp iddiası şok etkisi yarattı.

Yalıkavak’taki bir restoranda meydana gelen olayda, Bodrum belediyesi Özel Kalem Müdürü S.A.’nın aşırı alkollü bir haldeyken karşılaştığı başkanlık biriminde bir dönem görev yapan M.A.’yı taciz ettiği iddia edildi. Restoranda yaşanan olaya, müşterilerin de tanık olduğu ortaya çıktı.

Olay yerine gelen polis ekibi aşırı alkolle kontrolünü kaybeden S.A.’yı gözaltına aldı. Olay sonrası hastaneye giderek darp raporu alan M.A., Bodrum Belediye Başkanlığı’nda Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan S.A.’dan taciz ve darp iddiasıyla şikayetçi oldu.

BELEDİYEDEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA

Bodrum Belediye Başkanlığı, konu ile ilgili bir bilgilendirme yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

Bodrum Belediyesi’nde görev yapan iki personelin adının karıştığı, mesai saatleri dışında özel bir işletmede yaşanan ve kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin olarak idari soruşturma başlatılmıştır. İdari ve adli süreç tamamlanana kadar Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü görevden uzaklaştırılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bodrum Belediye Başkanlığı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL