Spor

Bodrumspor, Soma’dan Altınla Dönüyor

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta geçen hafta kendi sahasında Van BBSK ile berabere kalarak 1 puana razı olan Bodrumspor’da bu hafta yüzler güldü. Somaspor deplasmanına çıkan ekibimiz, Bodrum’a ligin bitimine..

Bodrumspor, Soma’dan Altınla Dönüyor

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta geçen hafta kendi sahasında Van BBSK ile berabere kalarak 1 puana razı olan Bodrumspor’da bu hafta yüzler güldü.

Somaspor deplasmanına çıkan ekibimiz, Bodrum’a ligin bitimine 5 hafta kala altın değerinde 3 puanla dönüyor. İkinci lig temsilcimizin gollerini Erden Çetinkaya (2) ve Onur Akbay kaydederken, rakip takımın tek golü Özcan Aydın’dan geldi. Soma Atatürk Stadı’nda oynanan maçta zaman zaman fair play dışı sertliklerin de yaşandığı gözlendi.

Ekibimiz ilçemize dönüş yoluna doğru hareket etti. Bodrum Haberi olarak dönüş yolunda iken, görüşüne başvurduğumuz Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya. “Öncelikle bizleri deplasmanda yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza, yöneticilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Muhteşem bir maç oldu. Bu zafer futbolcularımızın 90 dakika sahada döktükleri ter ve emek ile kazanıldı. Yaşadığımız tüm talihsizliklere rağmen ligde iyi bir noktadayız. Yolumuz ve hedefimiz belli. Bodrumspor ve taraftarları hedefe kilitlenmiş durumda. Yolumuz açık olsun” görüşlerine yer verdi.
Bu skorla Bodrumspor, lider Sakaryaspor ve 2. Sıradaki Hekimoğlu ardından ligdeki 3.’lüğünü korudu. Ülkemizde Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde Süper Lig, Spor Toto 1. Ligi ve Spor Toto 2. Ligi bulunmaktadır. Ekibimizin de içinde yer aldığı 2. Ligde yer alan Beyaz ve Kırmızı grupta sezon sonunda lider olan takımlar direkt olarak 1. Lige yükseliyor. 1. Lige yükselecek 3. Takım ise Beyaz ve Kırmızı grup futbol takımlarının Play Of maçları sonrasında belirleniyor. Konuyla ilgili detayları; ilgilenen okurlarımız için, ilerleyen lig süreçlerinde vermeye devam edeceğiz.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL