Bodrum Gündem Magazin

Yeni Nesil Meyhane Varyete Açılıyor

Bodrum Gümbet kavşağında, yeni nesil pilavcı ve yeni nesil meyhane konseptinde yeni bir mekan açılıyor. Varyete Bodrum’da, meyhane mutfağı, eğlence ile birleşecek. Bodrum’a yeni nesil eğlence konsepti ile hizmet vermeye..

Yeni Nesil Meyhane Varyete Açılıyor

Bodrum Gümbet kavşağında, yeni nesil pilavcı ve yeni nesil meyhane konseptinde yeni bir mekan açılıyor. Varyete Bodrum’da, meyhane mutfağı, eğlence ile birleşecek.

Bodrum’a yeni nesil eğlence konsepti ile hizmet vermeye başlayan GD Group, konseptlerini ve markalarını tanıttı.

Eşraf Bar & Grill’de düzenlenen basın toplantısında basına markaları ve yenilikleri hakkında bilgi veren GD Group Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Dolduran, GD Group olarak Bodrum’u son trend yeni nesil eğlence konseptiyle tanıştırmak amacıyla başlattıkları girişimi anlattı.

Uzun yıllar üst düzey bir çok oluşuma mali danışmanlık hizmeti veren 1987 doğumlu genç girişimci Gültekin Dolduran, “Birikimim ve çalışkan ekip arkadaşlarımın desteği ile 1987 doğumlu genç girişimci olarak Bodrum’a değer katacak çeşitli oluşumları hayata geçirmeyi hedefliyorum.” dedi.

Gümbet’te Varyete adlı işletmeyi sezona hazırlayan Dolduran, yeni nesil pilavcı ve yeni nesil meyhane konseptindeki restoran hakkında gazetecileri bilgilendirdi. Dolduran yakın zamanda Bodrum’un farklı lokasyonlarında otel yatırımlarını da hayata geçireceklerini anlatarak “Eğlence ve turizm sektöründe hizmet sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Genç girişimci, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İlk yatırımımız Meşhur Bitez Pilavcısı… Hepimiz pilavın ne kadar önemli bir sokak lezzeti olduğunu biliriz. Bu meşhur sokak lezzetini pilav arabasından dükkanlarımıza taşıdık. Bu lezzete yıllarını veren ustamızın namına yakışır şekilde Meşhur Bitez Pilavcısı olarak şu an 2 şube ile hizmet veriyoruz. Bu girişimin ardındaki başarının en büyük sahiplerinden biri de Elif Akyazı’dır.

Pilavın yanı sıra sunduğumuz katkısız ve efsane lezzetleri Bodrum’un her köşesine yayma misyonu ile çok çalışıyoruz. 2022 yılında yarımada genelinde 8 şube ile faaliyet göstermeyi hedefliyoruz.

Yeni Nesil Meyhane Varyete, 11 Mart’ta kapılarını açıyor. Meyhane mutfağını, eğlence ile birleştiren bu tarz mekanımızda A kalite hizmet anlayışı ile keyfi, eğlenceyi özgün dokunuşlar ile sunacağız. Müzikler ve canlı performanslarla eğlencenin tavan yaptığı bir mekân olacak. Bu mekândaki hizmetlerimiz de VIP kalitesinin üstünde olacak. Kapı müşterisine hizmet verilmeyen yalnızca rezervasyonla hizmet verilecek meyhane konsepti Bodrum’a güvenli aynı zamanda kaliteli bir eğlence vaat ediyor.

Meşhur Bitez Pilavcısı ve Varyete Café Lounge, Varyete bünyesinde gün boyu hizmet verecek mekanlar arasında.

Varyete’de Çarşamba, Cuma, Cumartesi günleri yeni nesil meyhane konseptinde hizmet sunulurken, ünlü sanatçılar Pau, Sakiler ve çeşitli sanatçılar sahne alacak. Haftanın diğer günleri etkinlikler gecesi olarak Arabesk gecesi, kadınlar matinesi ve sürpriz şovlar mekanın sürpriz eğlence konseptleri arasında.

Eşsiz doğal güzelliği, köklü tarihi ve zengin kültür mirası ile her yıl dünyanın dört bir yanından insanın ziyaret ettiği Bodrum’un turizm potansiyeline yatırımlarımızla değer katmak hedefiyle çalışıyoruz. Sektöre yön verecek, taklit edilecek yatırımlarımızla eğlence sektörüne yeni bir soluk getireceğimize inanıyoruz. Marka Bodrum’a yaraşır işlere imza atacağız.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL