Bodrum Manşet

Dikkat! Aşırı Soğuk Hava Geliyor!

Bodrum başta olmak üzere Muğla ve ilçelerinde hava sıcaklıkları azalıyor. Meteoroloji’den yapılan bilgilendirmeye göre, Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava, bu hafta sonundan itibaren bölgemizde etkili olacak.Önümüzdeki hafta başından..

Dikkat! Aşırı Soğuk Hava Geliyor!

Bodrum başta olmak üzere Muğla ve ilçelerinde hava sıcaklıkları azalıyor. Meteoroloji’den yapılan bilgilendirmeye göre, Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava, bu hafta sonundan itibaren bölgemizde etkili olacak.
Önümüzdeki hafta başından itibaren Bodrum ve Muğla geneli, Karadeniz üzerinden gelecek daha soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Bunun genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin çok altına düşmesi bekleniyor.
22 Ocak Cumartesi günü yağışlar Güney Ege ve Akdeniz’de kuvvetli yağmur ve sağanak, yüksek kesimlerde ise yoğun kar şeklinde olacak.
23 Ocak Pazar günü kıyı kesimlerinde yağmur ve sağanak bekleniyor.
24 Ocak Pazartesi gününden itibaren aşırı soğuk hava dalgası gelecek.

Edinilen bilgiye göre, aşırı soğuk ve kar yağışlı hava 27 Ocak Perşembe gününe kadar etkili olaccak. Yetkililer vatandaşları aşırı soğuk hava ve zirai don konusunda uyardı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL