Bodrum Editör'ün Seçimi Siyaset

Bodrum’un ‘Millet İttifakı’ Ankara’daydı

Bodrum’da Millet İttifakı’nı oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İYİ Parti’nin ilçe başkanları, meclis üyeleri Ankara’ya gitti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret..

Bodrum’un ‘Millet İttifakı’ Ankara’daydı

Bodrum’da Millet İttifakı’nı oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İYİ Parti’nin ilçe başkanları, meclis üyeleri Ankara’ya gitti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret eden heyet, Anıtkabir’e giderek Ata’ya saygılarını da sundu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP İlçe başkanı Halil Karahan, İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber ve her iki partinin Bodrum Belediye Meclis üyeleri, Ankara’da bir dizi temas gerçekleştirdi. TBMM’de partilerinin grup toplantılarına katılan Bodrum heyeti, liderleri de ziyaret ederek Bodrum’un selamını iletti. Heyetin bir diğer durağı da Ankara Büyükşehir Belediyesi oldu. Başkan Mansur Yavaş’ı ziyaret eden Bodrumlular, Anıkabir’e gitmeyi de ihmal etmedi.

KILIÇDAROĞLU: ÇIKARACAĞIMIZ ADAY MİLLET İTTİFAKININ ADAYI OLACAK

Bodrum Millet İttifakını oluşturan heyeti makamında kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Millet İttifakı belediyeleri, halkın belediyeleridir. Hiçbir ayrım gözetmeden uyum ve dayanışma içinde halk için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çıkaracağımız cumhurbaşkanı adayı da yine Millet İttifakının adayı olacaktır.”

Görüşme sonunda Başkan Aras tarafından Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, Devrim Erbil’in eseri takdim edildi.

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Ülkemizin kötü gidişatına dur diyebilmek, makus kaderini değiştirebilmek ve buna katkı koymak adına Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti Grup toplantılarına katıldık, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel başkanımız Sn. Meral Akşener’i de makamlarında ziyaret ederek Millet ittifakının Bodrum üyeleri olarak değerli Genel başkanlarımıza güç verdik, söz verdik.. Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediye başkanımız Sn. Mansur Yavaş’ı da makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik. Hedefimiz tam demokrasiyi ve hukukun üstünlüğünü yeniden tesis ederek çocuklarımızın geleceğine katkı koymaktır.O yüzden Millet İttifakı ülkenin geleceği için çok önemli ve değerlidir.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL