Bodrum Manşet

Sakın Dışarı Çıkmayın!

Bodrum’da önceki gün başlayan ve şiddetini zaman zaman artırarak devam edan sağanak yağmur nedeniyle onlarca ev ve iş yeri sular altında kaldı. Bodrum’da sağanak yağış, üç günden bu yana aralıklı..

Sakın Dışarı Çıkmayın!

Bodrum’da önceki gün başlayan ve şiddetini zaman zaman artırarak devam edan sağanak yağmur nedeniyle onlarca ev ve iş yeri sular altında kaldı.

Bodrum’da sağanak yağış, üç günden bu yana aralıklı olarak devam ediyor. Meteoroloji yetkilileri, yağışların çarşamba gecesine kadar devam adeceğini açıkladı.
İlk gün dolu yağışıyla başlayan yağışlar, Yalıkavak, Geriş, Gümüşlük bölgesi ile Ortakent’te yoğun oldu. Mazı bölgesinde de yağışa karşı Muğla ve Bodrum belediyeleri ile karayolları, itfaiye ve diğer birimler teyakkuzda.

Kuvvetli yağış nedeniyle en fazla Yalıkavak, Yakaköy, İslamhaneleri, Peksimet ve Kadıkalesi mahalleleri etkilendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, AFAD ve Bodrum Belediyesi’nin işbirliğinde müdahale çalışmaları devam ederken, taşkın nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlar, yardım elinin bir an önce kendilerine de uzatılmasını bekliyor.

Yaşanan sel felaketi nedeniyle Bodrum Belediye ekipleri mesaiyi 24 saate çıkardı. Bir yandan destek hizmetleri su basan ev ve iş yerlerinin sularını boşaltırken, temizlik işlerine bağlı ekipler ise iş yerlerini, evleri ve mazgallarda biriken çöpleri temizliyor.

Bodrum Belediyesi sosyal medya hesaplarından ve megafonlardan uyarı yapılarak “İlçemizde devam eden yağışlardan dolayı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızdan dikkatli ve tedbirli olunmasını, gerekmedikçe evlerinden çıkmamalarını rica ediyoruz” paylaşımında bulunuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL