Magazin Yaşam

Moda Bodrum’dan İlham Aldı

LES BENJAMINS Resort 2022 koleksiyonunda Bodrum’a odaklanan LES BENJAMINS kurucu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın, ilhamını da Halikarnas Balıkçısı’ndan alıyor. Halikarnas Balıkçısı’nın hayatından kesitleri ve Aydın’ın bu sahil kentine duyduğu..

Moda Bodrum’dan İlham Aldı

LES BENJAMINS Resort 2022 koleksiyonunda Bodrum’a odaklanan LES BENJAMINS kurucu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın, ilhamını da Halikarnas Balıkçısı’ndan alıyor. Halikarnas Balıkçısı’nın hayatından kesitleri ve Aydın’ın bu sahil kentine duyduğu tutkuyu yansıtan koleksiyonda yaz ruhunu en iyi şekilde yansıtan tasarımlara rastlamak mümkün. Koleksiyonda Bodrum’un simgesi begonvil renkleri, derin Ege mavisi gibi renk paletinin ilham verici dokunuşlarla dikkat çekiyor. Ege Denizi’nin esintisini, minimal tasarımlar ve sokak kültürünün canlı dünyasıyla buluşturduğunu söyleyen Aydın, özgün tasarımlarıyla plaj modasına da yeni bir yaklaşım kazandırıyor.
Güney sahilleriyle bağlarını güçlendiren LES BENJAMINS’in bu sezon The Bodrum EDITION ve Çeşme’de The Beach of Momo’da açılacak mağazalarının dışında Beymen Bodrum Yalıkavak Marina, IN-FORMAL Bodrum ve Göcek gibi seçili lokasyonlarda özel pop-up’ları yer alacak.

Vogue

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL