Editör'ün Seçimi Muğla Siyaset

DEVA Muğla, Siyasetteki Bir Engeli Kaldıracak

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Muğla İl Başkanlığı,10-16 Mayıs Engelliler haftası dolayısı ile online İşaret Dili Eğitimi düzenledi.DEVA Muğla İl Yönetimince, Zoom üzerinden online düzenlenen eğitimde işitme engelli vatandaşlara kısa..

DEVA Muğla, Siyasetteki Bir Engeli Kaldıracak

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Muğla İl Başkanlığı,10-16 Mayıs Engelliler haftası dolayısı ile online İşaret Dili Eğitimi düzenledi.
DEVA Muğla İl Yönetimince, Zoom üzerinden online düzenlenen eğitimde işitme engelli vatandaşlara kısa kelime ve cümle grupları öğrendi. Parti yönetiminden yapılan açıklamada, Engelliler Haftası dolayısıyla başlatılan eğitimlerin yıl sonuna kadar devam edeceği ve tüm yönetim kurulu üyelerinin işaret diline hakim olmasının amaçlandığı bildirildi.

DEVA Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, “Bu Bayram engelleri kaldırıyoruz” diyerek başlatılan farkındalık etkinliğine ilişkin açıklama yaparak şunları kaydetti:
“Bugün ; Muğla Deva Partisi olarak engelli vatandaşlarımızın bir gün değil her gün yanlarında olduğumuzu belirtmek istedik. DEVA Partisi; her koşulda vatandaşa eşit koşullar sunmayı amaçlamıştır. Partimiz katılımcı fırsat eşitliğini önceleyen bir siyasi parti olarak yola çıktık. Ve bu yüzden partimize engelli kotası ayırdık.
Türkiye’de engelli kotası olan tek ve ilk siyasi parti DEVA Partisi’dir.
Bizler somut ve sürdürülebilir çözümler için çalışmaktayız.
Muğla Deva partisi teşkilatı olarak Muğla’da yaşayan tüm engelli vatandaşlarımızı il ve ilçe binalarımıza çay içmeye davet ediyorum.
Onların fikir ve çözüm önerilerini dinlemeye hazırız.
Söylediğimiz gibi ‘’ Hayatı paylaşmak için engel yok ‘’ .

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL