Bodrum Editör'ün Seçimi

Bahçeşehir’liler Şampiyonlarla Buluştu

Bodrum Bahçeşehir Koleji, Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonu olan Milli Takım Sporcusu İbrahim Çolak ve Artistik Cimnastik Milli Takım Antrenörü Yılmaz Göktekin’i söyleşi yapmak üzere öğrencileri ile buluşturdu. İlkokul, Ortaokul ve..

Bahçeşehir’liler Şampiyonlarla Buluştu

Bodrum Bahçeşehir Koleji, Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonu olan Milli Takım Sporcusu İbrahim Çolak ve Artistik Cimnastik Milli Takım Antrenörü Yılmaz Göktekin’i söyleşi yapmak üzere öğrencileri ile buluşturdu.

İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin yüksek katılımla izlediği söyleşide açılışı Okulun Jimnastik Antrenörü Merve Aratemur yaptı. Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Ali Kayar’ın moderatörlüğünü üstlendiği söyleşide Milli Takım Sporcusu İbrahim Çolak ve Milli Takım Antrenörü Yılmaz Göktekin kariyer öykülerini öğrencilerle paylaştılar.

İbrahim Çolak’ın Avrupa ve Dünya Şampiyonalarındaki serilerinin izlenmesinin ardından öğrenciler merak ettikleri soruları sordular. Dünya Şampiyonu İbrahim Çolak’ın “Halka” branşında yaptığı ve Uluslararası Jimnastik Federasyonu tarafından “Çolak” ismiyle literatüre aldığı hareketin izlenmesinin ardından öğrenciler, şampiyondan hareketin hikayesini dinleme şansı yakaladılar. Ömür boyu federasyon kural kitapçığında hareketin adının “The Colak” olarak geçecek olmasının kendisi için ne kadar gurur verici olduğunu samimiyetle paylaşan İbrahim Çolak, öğrencilere zorluklarla nasıl baş ettiğini ve başarıya nasıl ulaştığını da çalışmanın önemini vurgulayarak anlattı.

Bahçeşehir Koleji Beden Eğitimi Zümre Başkanı Sinem Kayar yaptığı açıklamada “Öğrencilerimizin motivasyonu bizim için her şeyden önemli. Pandemi dönemi sporun önemini herkese bir kez daha hatırlattı. Özellikle farklı branşlarda ilham verici değerlerle öğrencilerimizi buluşturmaya gayret ediyoruz. Bu zorlu dönemde onların hedefleri ve hayalleri ile olan bağını güçlü tutmaya çalışıyoruz. Bu etkinliğimizde de bugüne kadar gururla ve onurla izlediğimiz Artistik Jimnastik Dünya Şampiyonumuz İbrahim Çolak ve kıymetli Antrenörü Sayın Yılmaz Göktekin’i ağırladık. Çocuklarımız çok büyük heyecanla söyleşiye katıldılar ve merak ettiklerini sorabilme fırsatı buldular. Kendilerine çok yoğun programlarının arasında bize zaman ayırdıkları ve deneyimlerini paylaştıkları için çok teşekkür ederiz. Şimdi hep birlikte heyecanla 2021 Olimpiyatlarını bekliyoruz.” dedi.

2021 Tokyo Olimpiyatlarına hazırlanan Milli Takım Sporcumuza ve Antrenörümüze bu yolculukta başarılar diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL