Gündem Magazin Yaşam

Kadınların Kaderi Erkeklerdir!

Sorduğu sorularla kırmızı çizgileri aşan, yüksek tansiyonuyla doğru bilgilere ulaşan, 40 soruda en doğru cevapları alan program 40, 31 Aralık Perşembe akşamı Haber Global ekranlarında Türkiye’nin efsane teknik direktörü Mustafa..

Kadınların Kaderi Erkeklerdir!

Sorduğu sorularla kırmızı çizgileri aşan, yüksek tansiyonuyla doğru bilgilere ulaşan, 40 soruda en doğru cevapları alan program 40, 31 Aralık Perşembe akşamı Haber Global ekranlarında Türkiye’nin efsane teknik direktörü Mustafa Denizli’yi konuk etti.

Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği 40, Jülide Ateş’in sunumuyla, Haber Global ekranlarında her Perşembe ekrana gelmeye ve gündemi değiştirmeye devam ediyor.

Corona Virüs kısıtlamaları nedeniyle tüm Türkiye’nin evinde olduğu yılbaşı gecesi, Haber Global ekranlarında yayınlanan 40 yine farkını konuşturdu ve yılbaşı gecesinde Mustafa Denizli’yi ağırladı. Mustafa Denizli, Jülide Ateş’in karşısında en çok da duygusal zamanlar yaşadı!

İŞTE MUSTAFA DENİZLİ’Lİ 40’TAN SATIR BAŞLARI:

ÇAPKINLIK KABİLİYETİM YOK. DIŞARDAN OLAN İLGİ BENİ ÇAPKIN POZİSYONUNA SOKTU!

JÜLİDE ATEŞ: Mustafa Denizli çapkın mıydı?

MUSTAFA DENİZLİ: Çok net. Bu konuda son derece başarısızım. Benden kaynaklanan bir şey değil bu, benim dışımdaki unsurlardan kaynaklandı. O sıfata layık biri değilim. Bir gruba girdiğim zaman bile dizlerimin bağı çözülür. Tabii ki aptal biri değilim, çevrenin bana olan ilgisini cinsine bakmaksızın görüyordum. Benim öyle bir durumum yoktu, bazı erkekler mesela bununla kıvanç duyar. Benim anlatacak bir şeyim olsa anlatırdım. Benim o konuda kabiliyetim yoktu. Dışardan olan ilgi beni o pozisyona soktu.

KIZLARIM VE KIZLARIMIN ANNELERİ ÇOK DEĞERLİDİR

JÜLİDE ATEŞ: Sahada ve teknik adamlıkta sayısız başarı yakalayan Mustafa Denizli aşkta başarıyı yakalayabildi mi?

MUSTAFA DENİZLİ: Bilmiyorum (gülerek) Verecek cevabım süre olarak uzun kalır. Yaşanmışlıktan bahsettiğin zaman olumlu olumsuz günleri vardır. Yaşadıklarımın sonucunda ben 2 tane kıza sahip oldum. Onların anneleri benim için çok değerlidir, kızlarım da çok değerlidir. Benimle ilgili düşünceleri hem anneleri, hem kızlarım çok rahat söylerler, ondan da endişem yok.

KADINLARIN KADERİ ERKEKLERDİR!

KADINA ŞİDDET ZAVALLILIK!

JÜLİDE ATEŞ: Coğrafya kadınların kaderi mi?

MUSTAFA DENİZLİ: Coğrafya niye kadınların kaderi olsun. Kadınların kaderi erkeklerdir! Kurallardır. Bulunduğu toplumdur, kültürüdür. Kadına şiddet zavallılık! 2 erkek var biri sokaktaki, biri evdeki.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL