Bodrum

Ahmet Aras, Bodrum’da ilk Mitingini Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi MYK toplantısında oy birliğiyle Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediye Meydanında ilk mitingini düzenledi. CHP Bodrum İlçe Başkanlığı ve Bodrum..

Ahmet Aras, Bodrum’da ilk Mitingini Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi MYK toplantısında oy birliğiyle Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediye Meydanında ilk mitingini düzenledi. CHP Bodrum İlçe Başkanlığı ve Bodrum Belediyesi’nce düzenlenen karşılama etkinlikleri, Milas-Bodrum Havalimanı’nda başladı. SAat 17.00’de Ankara uçağından inen Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, burada partilileri tarafından coşkuyla karşılandı. Havalimanından konvoy eşliğinde Bodrum’a giden Ahmet Aras, Bodrum Belediye Meydanı’nda vatandaşlara hitap etti. Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen karşılama mitinginde “Hoş geldin doğa dostu Başkan Aras”, “Hoş geldin tarlada bereketi artıran Başkan Ahmet Aras”, “Değişim ve Gelişim Ahmet Aras’la gelecek”, “Her şey Çok Güzel Olacak”, “Hazır mısın Muğla? Bizim oğlan gelipduru”, “Kolları Sıvadık” yazılı döviz ve pankartlar dikkat çekti.
“Bodrum’un gururu, Muğla’nın Başkanı” sloganlarıyla miting alanına gelen CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’a CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Remzi Kazmaz, Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yatağan Belediye Başkan Adayı Mesut Günay, Dalaman Sezer Durmuş, Ula Belediye Başkanı Mehmet Caner, Köyceğiz Belediye Başkan Adayı Ali Erdoğan, Ortaca Belediye Başkan Adayı Evren Tezcan, Menteşe İlçe Başkanı Nail Kızıl, Fethiye CHP İlçe yönetimi, CHP Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve bazı muhtarlar eşlik etti.

Mitingin açılış konuşmasını CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın yaptı. Işın, “Bodrum siyaseti Yokuşbaşı’nın ötesine geçemez deniyordu.Altı ay içinde hem il yönetimi, il başkanlığı, hem PM, Yüksek Disiplin Kurulu, bugün de hayal olarak düşündüğümüz Muğla’nın en büyük ilçesi Bodrum Muğla’da temsiliyet kazandı. Bu büyük bir azim, kararlılık ve ortak anlayışla oluyor.” diye konuştu.

Daha sonra kürsüye çıkan CHP İl Başkanı Zekican Balcı, Muğla’nın hem Cumhuriyetin hem de CHP’nin kalesi olduğunu belirterek “Bugün çok özel bir gün. CHP’nin altı oklu bayrağını Muğla’da sonsuza kadar Cumhuriyet var olduğu sürece dalgalandırabilmek için 31 Mart bizim için çok önemli bir tarih. 31 Mart’a giden yolda Ahmet Aras başkanımızla sizlerin karşısında olabilmek mutlulukların en büyüğü” ifadelerini kullandı.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Av. Remzi Kazmaz da “Kara propaganda, kirli düşünceler, televizyonlarda ve gazetelerde seçim sürecini baltalamaya çalışacaklar. Türkiye zor bir seçime gidiyor. Yerel seçimlerden eğer partimizi birinci parti olarak çıkartma durumumuz olursa, yolumuz genel seçimlere gider. Ama tam aksi olursa o zaman ülkemizi gerçekten çok büyük bir tehlike beklemekte. Sizler Kuvayı Milliye ruhuyla, Büyük Ata’mızın yolunda sadece lafla değil, tüm adaylarımızın arkasında bölünmeden parçalanmadan kirli propagandaya teslim olmadan yürüyeceksiniz. Genel Merkez’den atanan adaylarımızın arkasında duracağız, yanında duracağız. Örgütlü güç yenilmez” dedi.

“YOK ÖYLE YAĞMA, BURASI MUĞLA”

Daha sonra kürsüye gelerek vatandaşlara hitap eden CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, “2019’da sizlerin teveccühü partimin takdiriyle Bodrum BElediye Başkanı oldum. 5 yılda çok çalıştım. Yaşamadığımız sıkıntı kalmadı. Salgını, yangını, depremi, ekonomik krizi. Buna rağmen çok çalıştık, canla başla Bodrum’un Bodrumlu’nun hizmetinde olduk. Bugün burada 5 yıllık serüvenin sonunda yine sizlerle beraberim. Ama bu kez başka bir pozisyonda.” ifadelerini kullandı.
Kendisinden önceki tüm belediye başkanlarına şükranlarını sunduğunu ifade eden Aras, Muğla Büyükşehir Belediyesinin üç dönem başkanlığını yapan Osman Gürün’den alacağı bayrağı çok daha ileriye taşımaya kararlı olduğunu belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Hiç kimseyi ayırmadan, ne etnik, ne mezhepsel ne yerli ne de yabancı, Bodrumlu Seydikemerli demeden herkese hizmet edeceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum.
Muğla’nın çocuğu olarak Muğla’ya kanımın son damlasına kadar hizmet etmeye hazırım, kararlıyım. Yeter ki sizler bize destek verin. Ülkemiz, Atatürk ilke ve inkılaplarının, devrimlerinin rayından çıkarılmak istenmektedir. Muğla’dan yakacağımız meşaleyi, önümüzdeki genel seçimlerde tüm Türkiye’de yakacağız, bayrağımızı dalgalandıracağız. Ben bu yolda sizlerin kardeşi, çocuğu olarak bu yolda, bana bu fırsatı veren partime çok teşekkür ediyorum. Sizlerin yoldaşlarımın bir parçası olmak, partimin neferi olmak en büyük gururumdur.”

Ahmet Aras konuşmasını “İktidarın uzantılarına karşı hep birlikte aslan gibi duracağız. Omuz omuza, kol kola duracağız. Topraklarımızın, suyumuzun, ormanlarımızın talan edilmesine, yağmalanmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Yok öyle yağma, yok öyle yağma, burası Muğla!” sözleriyle noktaladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL